$close

Filters

Resultaten weergeven

BBA Opleidingen in Internationale Accounting 2022

Een Bachelor of Business Administration is een bachelor in management, communicatie en business. Door een basis te leggen voor commerciële en administratieve principes kan dit programma studenten leren hoe ze succesvol kunnen worden in hun toekomstige loopbaan. Het duurt ongeveer vier jaar om een ​​BBA-diploma te behalen. Wat is een BBA in International Accounting? Deze undergraduate-graad… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration is een bachelor in management, communicatie en business. Door een basis te leggen voor commerciële en administratieve principes kan dit programma studenten leren hoe ze succesvol kunnen worden in hun toekomstige loopbaan. Het duurt ongeveer vier jaar om een ​​BBA-diploma te behalen.

Wat is een BBA in International Accounting? Deze undergraduate-graad combineert boekhoudkundige principes met bedrijfskunde en economie. Door dit programma te voltooien, kunnen wetenschappers veel aspecten van accounting op internationaal niveau leren. Sommige cursussen kunnen ervoor zorgen dat studenten praktijkervaring opdoen door buitenlandse programma's of studentenorganisaties te studeren. Geleerden krijgen de kans om zaken te leren, zowel lokaal als wereldwijd. Sommige onderwerpen die worden behandeld, kunnen logistiek, marketing en personeelsbeheer zijn.

Degenen die een BBA behalen in International Accounting kunnen veel vaardigheden leren die hen ten goede kunnen komen, zowel op het werk als thuis. Basiscommunicatie en klantenservice vaardigheden worden onderwezen en beheerst. Geleerden kunnen ook analytische vaardigheden leren die hen helpen gegevens te begrijpen en te interpreteren.

Of deelnemers aan het programma kiezen om zich aan te melden bij een fysieke hogeschool of in een online programma, de kosten en vergoedingen van een BBA in International Accounting zullen waarschijnlijk verschillen. Meer informatie is te vinden door contact op te nemen met de admissions offices.

Omdat zaken en commercie belangrijke delen van de wereld zijn, kan een BBA in International Accounting van pas komen. Sommige bedrijven hebben mogelijk een Chief Financial Officer nodig om met hun geld om te gaan. Andere bedrijven hebben mogelijk behoefte aan een financieel analist, een boekhoudspecialist of een budgetbeheerder. Belastingadviseurs, salarisanalisten, schatkistpersoneel en internationale planners kunnen nodig zijn.

Een BBA in International Accounting kan lokaal, online en wereldwijd worden verdiend. Het is aan het individu om te beslissen welke educatieve mogelijkheid het beste bij hem of zijn behoeften en wensen past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
emory university
Atlanta, Verenigde Staten

Boekhouding is de taal van het bedrijfsleven, en vloeiend in financiële verslaglegging, de juridische omgeving en belastingheffing zou deel moeten uitmaken van uw vocabulaire. ... +

Boekhouding is de taal van het bedrijfsleven, en vloeiend in financiële verslaglegging, de juridische omgeving en belastingheffing zou deel moeten uitmaken van uw vocabulaire. -
BBA
Campus