BACHELORSTUDIES

6 BBA's in Internationale Bedrijfsadministratie 2020/2021

Een BBA (Bachelor of Business Administration) is een bachelordiploma dat de studenten na te streven om de wereld van het bedrijfsleven. Klassen kunnen online worden genomen, in business schools, of in de zakelijke afdelingen van openbare universiteiten.

Wat is een BBA in International Business Administration? Dit programma bereidt studenten voor op een carrière in de wereldwijde zakelijke praktijken. Elk programma zal variëren, maar studenten kunnen lessen die zich richten op praktische en theoretische kwesties op zowel regionale en mondiale organisaties om ze uit te rusten met de echte wereld kennis te nemen. Onderwijs kan ook de maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheden die betrokken zijn bij zakelijke praktijk te betrekken. Klassen kunnen internationale marketing, accounting, international business logistiek, cross cultural management, internationale financiën, globaal competitieve strategie en onderhandelen en conflictbeheersing.

Omdat dit programma heeft een internationale focus, studenten profiteren in dat ze voldoen aan medestudenten en docenten van over, die hun culturele ervaring verbetert. Afgestudeerden kunnen kiezen om te werken in veel gebieden van de wereld, en de mate bereidt hen ook om door te gaan om een ​​geavanceerde graad te verdienen.

Een Bachelor in International Business Administration kan worden verdiend op scholen over de hele wereld. De kosten die gepaard gaan met een zekere mate zal variëren afhankelijk van de duur van het programma, de locatie van de school, en andere vergoedingen. Onderzoek een paar instellingen en vervolgens naar hen spreken direct over wat financieel verwachten.

Het verdienen van een BBA in International Business Administration geeft afgestudeerden een sterke basis voor een aantal internationale posities. Sommigen kunnen ervoor kiezen om het personeelsbestand in te voeren in de verkoop posities of lagere managementfuncties in internationale bedrijven. Specialistische gebieden omvatten accounting, human resource management, marketing en verkoop, of finance.Sommige studenten er ook voor kiezen om hun MBA voort te zetten voor het vinden van een carrière.

Verspil geen tijd meer. Ga op zoek naar de perfecte internationale bedrijfskunde programma nu. Met behulp van onze online database, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

6 Resultaten in Internationale Bedrijfsadministratie Filter

Bachelor of Business Administration (3 accreditaties)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
BBA
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

IFM's Bachelor of Business Administration (BBA) -graad bereidt je voor op de uitdagingen van de moderne zakenwereld.

Lees meer

Bachelor of Business Administration: International Business (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
42 maanden
Engels
Campus

Ons Degree-programma in International Business biedt studenten een bachelordiploma in Business Administration (BBA) met een omvang van 210 studiepunten, die in 3,5 jaar kan wo ...

Lees meer

Bachelor of Business Administration (Hons) (BBA)

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
BBA
sep 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
31 May 2021
Engels
Campus

De Bachelor of Business Administration (Hons) -programma (Concentration Undecided) is een geïntegreerde combinatie van algemeen onderwijs en hoogwaardige bedrijfskunde. Het is ...

Lees meer

Internationale BBA

Kedge Business School
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Frans
Campus

Internationaal BBA is het internationale bachelorprogramma van Kedge Business School en biedt studenten minimaal 2 jaar in het buitenland en 1 jaar professionele ervaring.

Lees meer

Bachelor of Business Administration

Canadian University of Bangladesh
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Op het Hbo-niveau, de School biedt een Bachelor of Business Administration (BBA), een vierjarig programma dat studenten voorbereidt om uit te blinken in veeleisende zakelijke ...

Lees meer

Bachelor of Business Administration (BBA) (3 accreditaties)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
BBA
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

IFM's Bachelor of Business Administration (BBA) -graad bereidt je voor op de uitdagingen van de moderne zakenwereld. Onze bachelor biedt je een praktische bedrijfsopleiding en ...

Lees meer