close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Internationale Financiën 2020

Een BBA (Bachelor in Business Administration) is een undergraduate programma dat studenten voorbereidt op een verscheidenheid aan zakelijke carrière. Studenten die hun BBA verdienen zijn ook bereid met de vaardigheden en het onderwijs te blijven aan hun MBA te verdienen. Wat is een BBA in International Finance? Tijdens dit programma zullen de studenten leren over de complexe wereld van financi… Meer informatie

Een BBA (Bachelor in Business Administration) is een undergraduate programma dat studenten voorbereidt op een verscheidenheid aan zakelijke carrière. Studenten die hun BBA verdienen zijn ook bereid met de vaardigheden en het onderwijs te blijven aan hun MBA te verdienen.

Wat is een BBA in International Finance? Tijdens dit programma zullen de studenten leren over de complexe wereld van financiën en hoe die zich verhoudt tot de wereld. Elk programma zal variëren, maar studenten kunnen de oorzaken van de conjunctuurcycli, hoe de verschillende overheden organiseren kern economische activiteiten en de processen van de internationale economische differentiatie en integratie te leren. Klassen kunnen ook de concepten van de financiële analyse, veiligheid taxaties, portfolio theorie, risico en rendement, tijdswaarde van geld, en efficiënte markt theorieën.

Finance is de kern van veel bedrijven en andere organisaties, en afgestudeerden met een internationale financiële graad zal een verscheidenheid van loopbanen om uit te kiezen na het afstuderen hebben.Dit programma is ideaal voor degenen die graag reizen en willen communiceren en functie onder andere culturen.

De kosten in verband met het behalen van een diploma in de internationale financiën kan nogal variëren van de ene locatie naar de andere. Factoren die betrokken zijn de reputatie van de school, de duur van het programma, en andere bijbehorende kosten. Studenten moeten in contact te komen met de scholen en uit te vinden precies wat collegegeld en vergoedingen moet worden verwacht.

Studenten zullen kennis hebben opgedaan op het gebied van marketing, financiële analyse, management en consulting, waardoor ze geschikt voor veel verschillende gebieden van de werkgelegenheid maakt. Werkgevers kunnen onder meer verzekeringsmaatschappijen, banken, beurzen, en NGO's. Er zijn ook carrière posities in verschillende instanties publieke sector, onderzoek en media-instituten, en marketing bedrijven. Internationale mogelijkheden zijn onder andere ministeries van Buitenlandse Zaken, de ministeries van de handel, en internationale organisaties.

Wacht niet langer afschrikken uw onderwijs. Met behulp van onze uitgebreide online database is snel en gemakkelijk. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Yuan Ze University & College of Management
Taoyuan, Taiwan

We bieden twee belangrijke concentraties, International Finance en Global Business Management, om het inzicht van EBBA-studenten in professionele financiële en zakelijke conce ... +

We bieden twee belangrijke concentraties, International Finance en Global Business Management, om het inzicht van EBBA-studenten in professionele financiële en zakelijke concepten te vergroten voor de ontwikkeling van hun analytische vaardigheden. Studenten worden aangemoedigd om BBA-concentraties als secundaire concentraties te nemen om aan hun academische behoeften of professionele interesses te voldoen. -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op