close

Filters

Resultaten weergeven

2 BBA Opleidingen in Internationale betrekkingen 2021

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een undergraduate-diploma, dat is gericht op studenten die willen hun vakgebied gericht op het verkrijgen van zakelijke vaardigheden. Het invullen van een BBA-programma kan de weg naar een breed assortiment van zakelijke carrière effenen of de weg leiden tot verdere studie. Wat is een BBA in Internationale Betrekkingen? Een BBA in Internationale… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een undergraduate-diploma, dat is gericht op studenten die willen hun vakgebied gericht op het verkrijgen van zakelijke vaardigheden. Het invullen van een BBA-programma kan de weg naar een breed assortiment van zakelijke carrière effenen of de weg leiden tot verdere studie.

Wat is een BBA in Internationale Betrekkingen? Een BBA in Internationale Betrekkingen is een business-gerichte programma dat studenten voorbereidt op het gebied van het internationale bedrijfsleven in te voeren. Naast cursussen in business administratie, organisatie en financiën, zal een internationale betrekkingen BBA omvatten doorgaans cursussen in het buitenlands beleid, het gebied onderzoeken en polemologie. Studenten zullen de zakelijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de hedendaagse mondiale economie te krijgen.

Er zijn vele redenen om een ​​BBA in Internationale Betrekkingen kiezen.Internationale betrekkingen programma's uit te rusten studenten met vaardigheden die kunnen leiden tot succes niet alleen in een zakelijke omgeving, maar ook in diverse gebieden, van maatschappelijk werk aan media om de werkgelegenheid overheid. Vandaag de dag, veel bedrijven opereren internationaal, het geven van een extra rand om business administration afgestudeerden die zijn ook bedreven in de internationale betrekkingen.

De meeste BBA's nemen drie tot vier jaar in beslag, met de kosten en de specifieke programma lengte variërende gebaseerd op de school die het biedt. Studenten die geïnteresseerd zijn in een BBA in de internationale betrekkingen moeten programma's en instellingen die rechtstreeks contact met het onderzoek om nauwkeurige informatie te verkrijgen.

Veel studenten die een BBA mate van welke aard dan ook overgaan tot het bedrijfsleven in te voeren, het innemen van standpunten met ernstige groeipotentieel. Met een focus op internationale betrekkingen, kan een BBA ook leiden tot een carrière in de politiek, de diplomatie en het leger.Een groot deel van de BBA studenten kiezen ervoor om hun internationale betrekkingen kennis om mee te doen of vinden organisaties die armoede, ramp en medische noodhulp over de hele wereld te bieden te benutten.

Een BBA in de internationale betrekkingen kan openen een wereld van mogelijkheden, wat leidt tot gevarieerde en boeiende carrière opties. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Mind Development Academy
Kaapstad, Zuid-Afrika

De doelstelling van de Bachelor of International Relations (BS) is om studenten te helpen een mondiaal perspectief te verwerven dat hun interessegebieden en professionele doel ... +

De doelstelling van de Bachelor of International Relations (BS) is om studenten te helpen een mondiaal perspectief te verwerven dat hun interessegebieden en professionele doelen aanvult en tegelijkertijd de vaardigheden heeft ontwikkeld die nodig zijn om in een mondiale omgeving te werken. Het programma Bachelor of International Relations (BS) wordt online aangeboden via afstandsonderwijs. -
BBA
Voltijds
Deeltijd
Engels
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op