close

Filters

Resultaten weergeven

BBA Programma's in Internationale betrekkingen in Turkije

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren. De academische studie van de relaties die vormen tussen de vele niet-gouvernementele organisaties, landen, multinationale onder… Meer informatie

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

De academische studie van de relaties die vormen tussen de vele niet-gouvernementele organisaties, landen, multinationale ondernemingen en landen in de hele wereld bekend staat als de internationale betrekkingen. Gemeenschappelijke onderwerpen zijn het terrorisme, de verspreiding van kernwapens en de mensenrechten.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

Bachelor of Business Administration Opleiding in Internationale betrekkingen in Turkije

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Antalya Bilim University
Antalya , Turkije
BBA
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op