BACHELORSTUDIES

Bachelors of Business Administration (BBA's) in International Business in de Verenigde Oslo Noorwegen

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

International business verwijst naar de commerciĆ«le activiteiten die de transacties van diensten of goederen over twee verschillende grenzen te betrekken. Studenten die geĆÆnteresseerd zijn in deze lijn van het werk zijn kunnen ervoor kiezen om lessen gericht op zowel de zakelijke en culturele kwesties.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen. Het niveau van het onderwijs in deze stad en de levensstijl is zeer hoog. Zijn kwaliteit onderwijsinstellingen hebben het onder de Europese top 3 regio's geplaatst in termen van het hoger onderwijs. Er zijn vele andere gerenommeerde instellingen die kwalitatief goed onderwijs te bieden.

Top Bachelor of Business Administration Programma in International Business in de Verenigde Oslo in Noorwegen

1 Resultaten in International Business, Oslo Filter

Bachelor of Business Administration (BBA)

BI Norwegian Business School
BBA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

In this three-year programme, you learn about management principles and practices, market influences, operations, finance and communication, and more.

Lees meer