BACHELORSTUDIES

BBA Programma's in International Business in Noorwegen

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

International business verwijst naar de commerciĆ«le activiteiten die de transacties van diensten of goederen over twee verschillende grenzen te betrekken. Studenten die geĆÆnteresseerd zijn in deze lijn van het werk zijn kunnen ervoor kiezen om lessen gericht op zowel de zakelijke en culturele kwesties.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Bachelor of Business Administration (BBA) in International Business in Noorwegen

1 Resultaten in International Business, Noorwegen Filter

Bachelor of Business Administration (BBA)

BI Norwegian Business School
BBA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

In this three-year programme, you learn about management principles and practices, market influences, operations, finance and communication, and more.

Lees meer