BACHELORSTUDIES

Bachelors of Business Administration (BBA's) in International Business in Thailand

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de wereld rondreizen en het helpen van andere culturen te slagen in het bedrijfsleven kunnen ervoor kiezen om het internationale bedrijfsleven te bestuderen. De lessen kunnen onder meer de internationale economie, culturele verschillen, de financiële markten, internationale operaties, wereldwijde logistieke, en interculturele communicatie.

Thailand (ประเทศไทย), officieel het Koninkrijk Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) is een land in Zuidoost-Azië met kusten op de Andaman Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad Bangkok is aan het begin van vele bezoekers 'routes, en terwijl een moderne stad, het heeft een rijk cultureel erfgoed.

Bachelor of Business Administration Opleiding in International Business in Thailand

3 Resultaten in International Business, Thailand Filter

Bachelor of Business Administration - International Business

Mahidol University International College
BBA
jun 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Gezien de snelle en steeds toenemende ontwikkelingen in de globalisering, heeft de International Business Major uitgegroeid tot een van de meest populaire academische opleidin ...

Lees meer

Bachelor of Business Administration in het internationale bedrijfsleven (Ibba)

Dhurakij Pundit University's International College
BBA
jun 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Ontworpen om studenten voor te bereiden om de internationale zakelijke professionals geworden met name in Azië.

Lees meer

Bachelor of Business Administration in het internationale bedrijfsleven

St. Theresa International College
BBA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Onze International Business programma is een dynamisch en strenge cursus die gelijke tred houdt met de steeds veranderende behoeften van de geglobaliseerde wereld. Het is ontw ...

Lees meer