7 BBA Opleidingen in International Business in Verenigde Staten for 2024

BBA Opleidingen in International Business in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Boston, Verenigde Staten
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hult's transformatieve Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen rond de universele waarheid dat om een vaardigheid onder de knie te krijgen - elke vaardigheid, van fietsen tot het leiden van een team - deze moet worden geoefend.

    • Harrisonburg, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Nashville, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration in internationaal zakendoen is ontworpen om studenten voor te bereiden om effectief deel te nemen aan onze steeds meer geglobaliseerde zakenwereld, of het nu gaat om grote bedrijven, ondernemende ondernemingen of non-profitorganisaties. Studenten zullen een fundamentele kennis van het bedrijfsleven opdoen en tegelijkertijd het interculturele bewustzijn en begrip vergroten.

    • Mobile, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Of je nu het kantoor van Airbus in Beijing wilt leiden, droomt van een grote marketingcampagne voor Versace of een bistro in Parijs wilt runnen, je moet internationaal zakendoen studeren.

    • New York, Verenigde Staten
    • Woodland Park, Verenigde Staten
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het International Business-programma kan je voorbereiden op verschillende rollen op de wereldmarkt door een combinatie van een sterk kernbedrijfscurriculum, disciplinespecifieke cursussen en loopbaanmanagementtraining. Een zeer diverse studentenorganisatie en faculteit helpen ook om studenten bloot te stellen aan andere culturen en gebruiken.

    • Macon, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Mercer's International Business daagt studenten uit om de educatieve achtergrond, praktische kennis en betrokken internationale ervaringen te krijgen die nodig zijn om een loopbaan in het internationale bedrijfsleven en internationale zaken na te streven. Door een combinatie van zakelijke en vreemde taalcursussen leren studenten over onderwerpen als: internationale marketing / management, internationale economie en internationale financiën. International Business majors zullen ook voldoen aan een tweejarige buitenlandse taalvereiste.

    • Naperville, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze bedrijfsopleiding leert je kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden en voorziet je van praktijkervaring.Een major in het internationale bedrijfsleven biedt je ook de juiste opleiding die je nodig hebt om op dit gebied te slagen terwijl je zaken doet in het buitenland.Hier cultiveert u het 'zesde zintuig' dat nodig is om zaken te doen op internationale markten - en dat zal het verschil maken voor uw professionele succes.Natuurlijk beheerst u de kernpraktijken van het bedrijfsleven, identificeert u markttrends, verkent u financiële markten, enzovoort, wanneer u zich inschrijft voor onze bacheloropleiding International Business.Maar je zult ook een instinct ontwikkelen voor wat gepast is in een bepaalde situatie, voor wat niet wordt gezegd, en voor de manieren waarop verschillende communicatiestijlen en gebruiken zakelijke transacties in het buitenland kunnen beïnvloeden.Als u op zoek bent naar een internationale business school die praktijkervaring biedt in een uitdagende leeromgeving met andere zakelijke professionals, dan is North Central College de perfecte plek om te beginnen.We bieden al onze studenten bedrijfskunde uitdagende cursussen, getrainde docenten en praktijkervaring die nodig is om te slagen in een carrière in internationale betrekkingen.