49 BBA Opleidingen in International Business 2024

BBA Opleidingen in International Business 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global Bachelor in Business Administration (Global BBA) volgt het internationale bachelordiploma, het meest algemeen aanvaarde studieformaat ter wereld en erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na de opleiding de arbeidsmarkt betreden of doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

    • Boston, Verenigde Staten
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hult's transformatieve Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen rond de universele waarheid dat om een vaardigheid onder de knie te krijgen - elke vaardigheid, van fietsen tot het leiden van een team - deze moet worden geoefend.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration is een driejarig innovatief programma dat is ontworpen om studenten uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en praktijkervaring om leiders te worden in het steeds evoluerende zakelijke landschap.

    • Gibraltar, Gibraltar

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Maak je klaar voor de zakenwereld met deze drie jaar durende, op de industrie gerichte cursus.

    • Jyväskylä, Finland

    Full time

    42 maanden

    Op de campus

    Engels

    JAMK's International Business Program is het enige EFMD Bachelor's (voorheen bekend als EPAS) geaccrediteerde bachelorprogramma onder Finse Hogescholen. Als je een hoogwaardige bedrijfsopleiding, klasgenoten van over de hele wereld wilt krijgen en je Engelse vaardigheden wilt ontwikkelen, dan is dit iets voor jou! International Business biedt studenten de kennis en kernvaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer die ze nodig hebben om te slagen in de zich voortdurend ontwikkelende wereldmarkt. Je studeert de hele opleiding in het Engels. JAMK biedt bacheloropleidingen in het Engels, ook in gamebusiness, toerisme, ICT, verpleegkunde en logistiek.

    • Hämeenlinna, Finland
    • Riihimäki, Finland
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Op de campus

    Engels

    Ons Degree-programma in International Business biedt studenten een bachelordiploma in Business Administration (BBA) met een omvang van 210 studiepunten, die in 3,5 jaar kunnen worden afgerond. De opleiding wordt volledig in het Engels afgerond. Je studietraject wordt opgebouwd uit modules die zijn gericht op onze drie belangrijkste educatieve pijlers, waarbij de focus ligt op internationaal management, wereldwijde markten en bedrijfsontwikkeling. We voeren studies uit door theorie en praktijk te combineren met een ondernemersmentaliteit.

    • Mikkeli, Finland
    • Kouvola, Finland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Je studeert af aan het Digital International Business Degree Program voor uitdagende digitale internationale zakelijke, marketing- en commerciële opdrachten.

    • Zwolle, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    International Business studeren aan een van de top-3 Hogescholen van Nederland: persoonlijke benadering, veel praktijkervaring (projecten en stages) in nauwe samenwerking met het werkveld, sterk in internetmarketing, goede baankansen na afstuderen.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Welkom bij UBIS !! De wereld wordt elk jaar globaler. De UBIS Bachelor of Business Administration leert een robuust, wereldwijd zakelijk perspectief in Genève, Barcelona, of vanuit het comfort van uw huis. Studenten zullen in staat zijn een duidelijk begrip te krijgen van niet alleen de zakenwereld en hoe deze werkt, maar ook van wat er nodig is om een internationale onderneming succesvol te maken. Het doel is om studenten voor te bereiden op het uitvoeren van managementfuncties op instapniveau in een breed scala van industrieën, en om de vaardigheid van studenten op het gebied van informatietechnologie te ontwikkelen. De graad Bachelor of Business Administration is een driejarige opleiding. UBIS BBA biedt een zeer innovatieve pedagogiek, gebaseerd op boetiekgrootteklassen. We bieden lessen aan met studenten uit meer dan 40 landen - waardoor je een unieke internationale ervaring krijgt. De keuze is aan u, Genève, Barcelona of de Global Online-campus.

    • Munich, Duitsland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Financial Services Management kijkt naar de verschillende takken van het bankwezen: verzekeringen, financieel advies en beleggen. Studenten leren over hypotheken, leningen, verzekeringen, pensioenen, beleggingen en de aandelenmarkt. Financiële systemen en regelgeving opgelegd door verschillende landen worden geïllustreerd, geanalyseerd en vergeleken.

    • Kajaani, Finland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Waag een sprong naar de kern van de zaken van morgen! De Bachelor's Degree in International Business bij KAMK geeft je inzicht in internationale bedrijfsactiviteiten en geeft je gevarieerde carrièremogelijkheden in organisaties die zich bezighouden met zaken op wereldschaal. De opleiding ontwikkelt de nodige vaardigheden en competenties voor succes in een moderne zakelijke omgeving. Tijdens de studies krijg je inzicht in de verantwoordelijkheden van de manager bij het plannen, organiseren en leiden op de werkplek, en krijg je inzicht in de managementpraktijken in de internationale context. Je verdiept je begrip van het managen van een wereldwijde toeleveringsketen en leert de belangrijkste principes van service design thinking in bedrijfsontwikkeling te begrijpen. Je leert ook hoe je de reis van de klantervaring creëert en evalueert en de digitale business beheert. In de specialisatiestudies ga je dieper in op strategische marketingcommunicatie en digitale marketingoplossingen. De studies benadrukken het toepassen van de geleerde theorieën in de praktijk. Hands-on projecten, praktische training en scriptie zijn een geweldige manier om te leren, te communiceren en netwerken op te bouwen met het werkende leven. Ons brede netwerk van internationale partners biedt je uitstekende mogelijkheden om de specialisatie van je studie te verbreden via studentenuitwisseling. De flexibiliteit van het programma maakt het mogelijk om eerder af te studeren dan in de officiële 3,5 jaar.

    • Nice, Frankrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een innovatief traject dat academische uitmuntendheid combineert met een verrijkende, levensveranderende ervaring.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Dit programma omvat het gebied van management, strategisch management, economie, de complexe internationale omgeving waarin het bedrijfsleven opereert en de impact van deze omgeving op de zakenwereld. Studenten analyseren de functionaliteit van regionale en internationale handel en identificeren de oorzaken van onevenwichtigheden in de internationale handel.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    18 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ga op een inspirerende reis met UeCampus 's BBA in International Business Development. Dit programma is uw opstap naar het begrijpen en beheersen van de complexiteit van de wereldwijde bedrijfsgroei en -ontwikkeling. Duik in de domeinen van internationale marktanalyse, mondiale bedrijfsstrategieën en interculturele onderhandelingen. Ons curriculum is ingewikkeld ontworpen om u te vormen tot een slimme internationale bedrijfsontwikkelaar, bedreven in het identificeren en kapitaliseren van mondiale kansen.

    • Shanghai, China
    • Saint-Étienne, Frankrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Een bacheloropleiding die je voorbereidt op operationeel management met een innovatieve pedagogie die fundamentele cursussen, groepswerk en stages combineert in een internationale omgeving.