close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Business Administration in Internationale handel in Azië 2020

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline. Individuen op zoek naar een sterke carrière op te bouwen die betrokken zijn bij de handel in een verscheidenheid aan landen bevorderen kunnen overwegen het nastre… Meer informatie

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Individuen op zoek naar een sterke carrière op te bouwen die betrokken zijn bij de handel in een verscheidenheid aan landen bevorderen kunnen overwegen het nastreven van een opleiding in de internationale handel. Dit kan de perfecte optie voor studenten die een beroep als trade analist of de naleving analist kiezen.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

BBA Programma in Internationale handel in Azië

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
UPES
Dehradun, India

BBA Buitenlandse handel

BBA Buitenlandse handel -
BBA
jul 2020
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op