Bachelor of Business Administration Programma in Turijn in Italië

Top Bachelor of Business Administration Opleidingen in Turijn in Italië 2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Turijn is een van de business steden van Italië. De universiteiten in deze stad streven naar kwaliteit van het onderwijs te bieden in Italië. Deze plaats is een hub van top notch internationale scholen, zoals de Universiteit van Turijn die zijn gewijd aan de vormgeving tot een goede carrière voor de studenten.

Undergraduate Studies in Turijn in Italië

Lees meer

Ba In Business Administration

St. John International University
Campus Voltijd October 2018 Italië Turijn

SJIU's bedrijfskunde programma is ontworpen om te ontwikkelen binnen iedere afgestudeerde de tools die ze zullen moeten aangaan en invloed hebben op de wereld van het bedrijfsleven. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de economische effecten van milieuproblemen en duurzame ontwikkeling als een driver voor het beleid en de groei in de 21e eeuw. [+]

BA in Business Administration SJIU's bedrijfskunde programma is ontworpen om te ontwikkelen binnen iedere afgestudeerde de tools die ze zullen moeten aangaan en invloed hebben op de wereld van het bedrijfsleven. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de economische effecten van milieuproblemen en duurzame ontwikkeling als een driver voor het beleid en de groei in de 21e eeuw. Naast de standaard business administration cursussen, SJIU's duurzaam ondernemen BA beschikt over cursussen die speciaal zijn ontworpen om systeemdenken en milieubewustzijn bij studenten te ontwikkelen. Dit biedt hen een toolkit van duurzame knowhow voor gebruik in de zakelijke omgeving. Om dit doel te bevorderen, SJIU biedt extra vakken uit academische disciplines buiten bedrijf te interdisciplinair denken en probleemoplossende bevorderen. Specifieke aandacht zal op de ontwikkeling van analytische capaciteiten van leerlingen worden geplaatst.Het doel is om problemen in het bedrijf te identificeren en te innoveren oplossingen. Het curriculum is opgebouwd op een manier die een levendige interactie tussen geavanceerde theorieën en praktijken op het gebied handhaaft. Krijgen 20% korting op SJIU's collegegeld als je via Masterstudies.com of Bachelorstudies.com juli 2013 van toepassing zijn op 31! Vacatures SJIU biedt een bachelordiploma in bedrijfskunde, met een concentratie in duurzaamheid, dat haar afgestudeerden de instrumenten zal geven en ervaring om een ​​onmiddellijk succes als ondernemers en managers hebben. De leidinggevende vaardigheden verworven in dit Bachelor toestaan ​​afgestudeerden om alle bedrijven in te voeren, in het bijzonder de economische en financiële.... [-]