Bachelor of Business Administration Programma's in Kunstmanagement 2020

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is typisch een vier-jarige opleiding die studenten over de handel en bedrijfskunde leert. Deze programma's bieden algemene business classes, evenals cursussen in specifieke concentraties door de student gekozen. Veel van deze programma's geven de studenten de ervaring en opleiding die zij nodig hebben om een ​​carrière in het bedrijfsleve… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is typisch een vier-jarige opleiding die studenten over de handel en bedrijfskunde leert. Deze programma's bieden algemene business classes, evenals cursussen in specifieke concentraties door de student gekozen. Veel van deze programma's geven de studenten de ervaring en opleiding die zij nodig hebben om een ​​carrière in het bedrijfsleven na het afstuderen te vinden.

Wat is een BBA in Arts Management? Deze graad combineert zowel het bedrijfsleven en de kunsten, zodat studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om te werken in een leidinggevende functie in een museum, theater of andere artistieke bedrijf. Leerlingen leren over de fundamenten van het bedrijfsleven, zoals marketing, financiën en beheer, terwijl het nemen van lessen in hun gewenste vakgebied. Dit kan onder meer opleidingen met een focus op theater, muziek, dans en kunst.

Een bachelor 's graad in Arts Management bereidt niet alleen studenten voor een carrière in de techniek de industrie, maar geeft hen ook de vaardigheden die gunstig zijn voor hen zal zijn, zowel in hun professionele en persoonlijke leven. Studenten te verbeteren vaak hun communicatie, besluitvorming en creatieve vaardigheden in een kunst management programma.

De kosten van het verdienen van een graad in de kunst management kan sterk variëren afhankelijk van het programma, het land van de studie en de instelling. Voor meer informatie over de kosten van deze programma's, contact op met het Admissions Office van de school die de graad.

Afgestudeerden met een BBA in Arts Management moet bereid zijn om een ​​carrière waar ze kunnen zetten hun kunst en zakelijke vaardigheden te gebruiken te vinden. Omdat er zo veel verschillende carrières die de kunsten te betrekken, zal er waarschijnlijk veel kansen voor afgestudeerden om een ​​baan in hun specifieke vakgebied te vinden. Veel studenten gaan werken voor musea, tijdschriften, opera's, films of tv-shows.Voorbeelden van specifieke loopbaan in de industrie die een afgestudeerde kan verwerven onder mediarelaties, arts consultant, programma directeur, kunst marketing strateeg of museumdirecteur.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van een graad in de kunst management, maar vereisen een flexibele planning, online cursussen zijn een uitstekende optie. Dit geeft studenten de mogelijkheid om te werken vanaf elke locatie op elk gewenst moment. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Santa Fe, Verenigde Staten

Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen terwijl ... +

Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen terwijl je je diploma af te ronden. -
BBA
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus