close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Kunststudies 2020/2021

Een BBA (Bachelor of Business Administration) is een programma dat zich richt op de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Het kan afgestudeerden voor te bereiden op een carrière of de basis leggen om hun MBA te krijgen. Klassen kunnen worden genomen in een traditionele klassikale of online. Kan je je afvragen, wat is een BBA in Arts? De kunsten zijn een enorme focus, en dit programma k… Meer informatie

Een BBA (Bachelor of Business Administration) is een programma dat zich richt op de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Het kan afgestudeerden voor te bereiden op een carrière of de basis leggen om hun MBA te krijgen. Klassen kunnen worden genomen in een traditionele klassikale of online.

Kan je je afvragen, wat is een BBA in Arts? De kunsten zijn een enorme focus, en dit programma kan veel van de verschillende gebieden omvatten of zich meer richten op een of twee bijzondere specialiteiten. De verschillende gebieden kan de beeldende kunst, fotografie, illustratie, dans, grafisch ontwerp, interieur design, architectuur, poëzie, muziek, mode en design. Elk programma zal variëren, maar de studenten zal meestal krijgen veel kansen om hun creativiteit de verschillende kunstvormen te rekken als ze studeren en oefenen.

De carrière gebied van kunst kan zijn zeer concurrerend, en studenten die een graad in kunst te verdienen hebben vaak een voordeel ten opzichte van degenen die geen formele klassen of opleiding hebben genomen.Voor degenen die al creatief-geneigd zijn, kan een meer gestructureerd programma hen helpen te leren extra vaardigheden en zich richten op het maken van een carrière van te maken.

Er zijn scholen over de hele wereld die een bachelor's degree in de kunst te bieden. Collegegeld en vergoedingen kan nogal wat variëren, en factoren omvatten het programma duur, locatie van de school, en nog veel meer. Studenten moeten beperken hun keuzes en dan bellen met de scholen rechtstreeks uit te vinden wat hun financiële verplichtingen zou zijn.

De carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met een graad in kunst kan enorm zijn. Jobs kunnen fotograaf, grafisch ontwerper of architect. Verschillende industrieën zijn altijd op zoek naar geschoolde kunstenaars, en deze omvatten de entertainment, design en film industrie. Sommige afgestudeerden ook voor kiezen om meer zelfstandig werk als schilder, beeldhouwer, musicus, of choreograaf doen.

Met behulp van onze uitgebreide online database is snel en gemakkelijk om de perfecte kunst programma.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Santa Fe , Verenigde Staten

Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen terwijl ... +

Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen terwijl je je diploma af te ronden. -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden