Filter
Business Administratie
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 BBA Programma's in Kunst Studies 2019

Een BBA (Bachelor of Business Administration) is een programma dat zich richt op de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Het kan afgestudeerden voor te bereiden op een carrière of de basis leggen om hun MBA te krijgen. Klassen kunnen worden genomen in een traditionele klassikale of online.

Kan je je afvragen, wat is een BBA in Arts? De kunsten zijn een enorme focus, en dit programma kan veel van de verschillende gebieden omvatten of zich meer richten op een of twee bijzondere specialiteiten. De verschillende gebieden kan de beeldende kunst, fotografie, illustratie, dans, grafisch ontwerp, interieur design, architectuur, poëzie, muziek, mode en design. Elk programma zal variëren, maar de studenten zal meestal krijgen veel kansen om hun creativiteit de verschillende kunstvormen te rekken als ze studeren en oefenen.

De carrière gebied van kunst kan zijn zeer concurrerend, en studenten die een graad in kunst te verdienen hebben vaak een voordeel ten opzichte van degenen die geen formele klassen of opleiding hebben genomen.Voor degenen die al creatief-geneigd zijn, kan een meer gestructureerd programma hen helpen te leren extra vaardigheden en zich richten op het maken van een carrière van te maken.

Er zijn scholen over de hele wereld die een bachelor's degree in de kunst te bieden. Collegegeld en vergoedingen kan nogal wat variëren, en factoren omvatten het programma duur, locatie van de school, en nog veel meer. Studenten moeten beperken hun keuzes en dan bellen met de scholen rechtstreeks uit te vinden wat hun financiële verplichtingen zou zijn.

De carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met een graad in kunst kan enorm zijn. Jobs kunnen fotograaf, grafisch ontwerper of architect. Verschillende industrieën zijn altijd op zoek naar geschoolde kunstenaars, en deze omvatten de entertainment, design en film industrie. Sommige afgestudeerden ook voor kiezen om meer zelfstandig werk als schilder, beeldhouwer, musicus, of choreograaf doen.

Met behulp van onze uitgebreide online database is snel en gemakkelijk om de perfecte kunst programma.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Kunst Studies

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen te ... [+]

Haal het voordeel dat je nodig hebt om een ​​carrière die je liefde van de kunsten combineert met ijzersterke zakelijke vaardigheden en community-building strategieën te starten. Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen terwijl je je diploma af te ronden. Of zie je jezelf achter de schermen in een theater, museum, galerij, non-profit, of ergens heel anders, profiteert u van de flexibele, creatieve mindset die wordt geleverd met het bijwonen van een kunst en design school, gecombineerd met de business know-how u nodig om de concurrentie in het stof te laten. ... [-]

Verenigde Staten Santa Fe
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Sustainability Management School

Een programma dat zich richt op uitdagingen op het gebied van duurzaamheid waar leiders voor staan ​​in de wereldwijde handel. ... [+]

Het doel van de BBA in Duurzaam Toerisme en Natuurbehoud is om een ​​theoretische en praktische opleiding te bieden die ecotoerisme, natuurbehoud met economische en sociale factoren integreert.

U zult worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door regelmatige interactie met het bedrijfsleven en internationale organisaties die een kader bieden om verantwoord toerisme en bestuur van beschermde gebieden te begrijpen.

Je ontwikkelt leiderschaps- en interculturele vaardigheden en wordt blootgesteld aan praktische ervaring tijdens ervaringskampen, excursies en bezoeken aan internationale organisaties onder de zorgvuldige begeleiding van deskundigen.

De lesmethode is overwegend interactief gebaseerd op rollenspelactiviteiten en in-class discussies over cases en video's. Je werkt aan zakelijke projecten met toonaangevende leidinggevenden in organisaties en wordt uitgenodigd voor bedrijfspresentaties en conferenties. Online hulpmiddelen en elektronische communicatieplatforms worden gebruikt om klassen zonder papier mogelijk te maken.... [-]

Zwitserland Gland
February 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands