Bachelor of Business Administration in Kunst Studies Europa

Top BBA's in Kunst Studies Europa 2018

Kunst Studies

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

The Kunsten verwijzen naar programma's die zich richten op intellectuele onderwerpen die niet altijd zo rechtlijnig zijn als wetenschap en wiskunde. Degenen die een creatieve rol willen spelen in het bijdragen aan de gemeenschap, zouden geïnteresseerd kunnen zijn in de kunsten.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Bachelor of Business Administration Programma in Kunst Studies Europa

Lees meer

Bachelor Of Business Administration (BBA) In Duurzaam Toerisme En Natuurbeheer

Sustainability Management School
Campus Voltijd 3 jaar Zwitserland Gland

Het doel van de BBA in het programma Duurzaam Toerisme en Natuurbehoud is om een ​​theoretische en praktische opleiding te bieden die de uitdagingen in de mondiale wereld van vandaag aanpakt. Het programma is ontwikkeld voor de studenten die streven naar een internationale carrière in de toerisme- of natuurbeschermingssector. Dit programma biedt een kader om natuurbehoud en de wetenschap van duurzaamheid te begrijpen. [+]

Het doel van het driejarige BBA-programma voor duurzaam toerisme en natuurbehoud is om een ​​theoretische en praktische opleiding te bieden die de uitdagingen in de mondiale wereld van vandaag aanpakt.

Het programma is ontwikkeld voor de studenten die streven naar een internationale carrière in de toerisme- of natuurbeschermingssector. Dit programma biedt een kader om natuurbehoud en de wetenschap van duurzaamheid te begrijpen.

Inhoud: 33 modules inclusief Experiential Camps en Business Simulations.

9 gespecialiseerde modules en projecten in samenwerking met leidinggevenden.

Programma ervaring:

Als een niet-gegradueerde student zul je worden blootgesteld aan echte zakelijke activiteiten door regelmatige interactie met het bedrijfsleven en de bedrijfswereld.... [-]