BBA Programma's in Kunsten 2020

Degenen die het voortgezet onderwijs na de middelbare school kunnen overwegen het voltooien van een Bachelor of Business Administration (BBA). Deze graad duurt meestal vier jaar full-time studie te voltooien en geeft studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​baan in het bedrijfsleven te krijgen, zoals de besluitvorming, communicatie en leidinggevende vaardigheden. Studenten nemen… Meer informatie

Degenen die het voortgezet onderwijs na de middelbare school kunnen overwegen het voltooien van een Bachelor of Business Administration (BBA). Deze graad duurt meestal vier jaar full-time studie te voltooien en geeft studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​baan in het bedrijfsleven te krijgen, zoals de besluitvorming, communicatie en leidinggevende vaardigheden. Studenten nemen algemene business courses bij het kiezen van een bepaalde concentratie te studeren.

Wat is een BBA in Arts Studies? Deze programma's kunnen studenten hun kennis van zowel het bedrijfsleven en de kunsten te verhogen. Onderwerpen die kunnen worden bestudeerd onder meer kunstgeschiedenis, geesteswetenschappen, media theorie, management en marketing. Studenten kunnen ook deelnemen aan hands-on activiteiten en interactie met experts in de industrie. Na het voltooien van het programma, moeten afgestudeerden bereid zijn om een ​​baan in de kunsten, het bedrijfsleven of een combinatie van beide te krijgen.

Studenten die een BBA in Arts Studies krijgen hebben vaak meer carrièremogelijkheden en hogere salarissen dan degenen die een BA verkrijgen Arts Studies, te wijten aan een focus op zakelijke kennis en ervaring. Ze zijn ook bereid zijn om verdere opleiding te krijgen in de kunst en het bedrijfsleven indien gewenst.

Omdat de kosten van kunst studies programma's sterk kunnen variëren, afhankelijk van de instelling en het land van de studie, is het het beste rechtstreeks contact opnemen met de toelating bureau van de school die het programma voor meer informatie.

Degenen die een business administration diploma in de kunsten studie te voltooien hebben een verscheidenheid van carrièremogelijkheden om uit te kiezen. Ze kunnen gaan om te produceren of te leren kunst of plaats vinden van een baan die meer business-georiënteerde, zoals een producent, directeur of manager voor een museum, krant, theater of een andere onderneming die zich bezighoudt met de schone kunsten.

Het verkrijgen van een diploma in de kunst onderzoek kan leiden tot een mooie carrière in het bedrijfsleven en de kunsten.Voor degenen die wonen in afgelegen locaties of liever een meer flexibele planning, online cursussen zijn een uitstekende optie. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Santa Fe, Verenigde Staten

Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen terwijl ... +

Ons unieke programma biedt ongekende mogelijkheden voor hands-on ervaring in het werken met lokale kunstenaars en organisaties, zodat u uw vaardigheden aan te scherpen terwijl je je diploma af te ronden. -
BBA
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here