Filter
Business Administratie
Letland Ventspils Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BBA's in de Verenigde Ventspils in Letland 2019

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Letland heeft zowel tegen vergoeding, en state-gefinancierde hoger onderwijs. Het land heeft twee soorten opleidingen in het hoger onderwijs. Deze omvatten de academische en professionele programma's. Er zijn drie niveaus van het wetenschappelijk onderwijs - bachelor, master en doctoraat. Het klimaat in het land voorstander van verschillende winter sport en recreatie activiteiten zoals schaatsen, skiën en ijshockey. Internationale studenten liever studeren in Letland door zijn sociale leven, kunst-en culturele instellingen. Cultuur van het land is het makkelijk om mee te nemen.

BBA Programma's in de Verenigde Ventspils in Letland

Lees meer Lees Minder
BBA
Andere programma's in in Letland

gevonden resultaten

Ventspils University of Applied Sciences

Doel van het programma: is om afgestudeerden voor te bereiden die met succes kunnen concurreren op de arbeidsmarkt op basis van opgedane professionele vaardigheden en aca ... [+]

DOEL VAN HET STUDIEPROGRAMMA

Het hoofddoel is gekwalificeerde managementspecialisten voor te bereiden op het werken in particuliere bedrijven, staats- en gemeentebedrijven in zowel Letland als in het buitenland. De kennis en vaardigheden van afgestudeerden moeten voldoen aan de standaard erkende wereld, alom beschouwd als de eerste academische graad van bedrijfskunde .

HOOFD GERECHTEN

Financiële boekhouding, macro-economie, micro-economie, marketing, strategisch management, organisatiegedrag, informatie en bedrijfsprocessen.

HOE AANVRAGEN?vul het aanvraagformulier in: application.venta.lv;een kopie voorbereiden van een apostolisch middelbaar onderwijsdocument;IELTS nemen, T... [-]
Letland Ventspils
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands