Bachelor of Business Administration Opleiding in de Verenigde Ventspils in Letland

Beste BBA's in de Verenigde Ventspils in Letland 2019

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Letland heeft zowel tegen vergoeding, en state-gefinancierde hoger onderwijs. Het land heeft twee soorten opleidingen in het hoger onderwijs. Deze omvatten de academische en professionele programma's. Er zijn drie niveaus van het wetenschappelijk onderwijs - bachelor, master en doctoraat. Het klimaat in het land voorstander van verschillende winter sport en recreatie activiteiten zoals schaatsen, skiën en ijshockey. Internationale studenten liever studeren in Letland door zijn sociale leven, kunst-en culturele instellingen. Cultuur van het land is het makkelijk om mee te nemen.

BBA Programma's in de Verenigde Ventspils in Letland

Lees meer

BA in Bedrijfskunde

Ventspils University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Letland Ventspils

Doel van het programma: is om afgestudeerden voor te bereiden die met succes kunnen concurreren op de arbeidsmarkt op basis van opgedane professionele vaardigheden en academische kennis, en die professioneel in staat zijn om onderzoek te verrichten in verschillende instellingen, bedrijven en kantoren in Letland en in het buitenland. [+]

DOEL VAN HET STUDIEPROGRAMMA

Het hoofddoel is gekwalificeerde managementspecialisten voor te bereiden op het werken in particuliere bedrijven, staats- en gemeentebedrijven in zowel Letland als in het buitenland. De kennis en vaardigheden van afgestudeerden moeten voldoen aan de standaard erkende wereld, alom beschouwd als de eerste academische graad van bedrijfskunde .

HOOFD GERECHTEN

Financiële boekhouding, macro-economie, micro-economie, marketing, strategisch management, organisatiegedrag, informatie en bedrijfsprocessen.

HOE AANVRAGEN?vul het aanvraagformulier in: application.venta.lv;een kopie voorbereiden van een apostolisch middelbaar onderwijsdocument;IELTS nemen, TOEFL-test, Cambridge Engels sprekencertificaat of neem de Ventspils University of Applied Sciences test;curriculum vitae voorbereiden;maak een kopie van het paspoort;een afdrachtorder voorbereiden die de betaling van de aanvraagvergoeding van EUR 150 bevestigt;en tenslotte, na ontvangst van documenten, zal het nodig zijn om een ​​test af te leggen in het gekozen studiegebied! [-]