Filter
Business Administratie
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 4 Undergraduate Studies in Luchtvaart 2019

Bij het afstuderen de middelbare school, veel mensen besluiten om te werken in de richting van een Bachelor of Business Administration of BBA, hun carrièremogelijkheden te verbreden en verdien een grotere salaris. De meeste van deze programma's zijn binnen ongeveer vier jaar indien genomen full-time en op nauwe evaluatie van het bedrijfsleven en de handel kant van een bepaalde industrie afgerond.

Precies wat is een BBA in de luchtvaart? Bedoeld voor mensen met een belang in engineering en elektronica, de Bachelor of Business Administration in de luchtvaart programma leert studenten hoe te vliegen, ontwerp, beheren en exploiteren van een serie van de luchtvaart systemen populair over de hele wereld. Gemeenschappelijke ruimtes van de studie voor studenten in deze programma's over het algemeen onder meer gouvernementele en reglementaire overwegingen als ze betrekking hebben op de luchtvaart en luchthavens en luchtvaartmaatschappijen management en handel; extra aandacht wordt vaak gegeven aan luchtvaartgerelateerde onderzoek en ontwikkeling.

Degree houders vele bachelor's vinden dat ze verdienen een aanzienlijk hoger inkomen na het veiligstellen van de mate dan zij vooraf. Afgestudeerden vinden ook dat ze gekwalificeerd zijn voor een breder scala van wereldwijde posities dan ze waren voorbereid op voordat het verdienen van de wetenschappelijke benaming.

Grote variatie bestaat in de kosten van de opleiding één van de luchtvaart bachelor naar de volgende op basis van factoren zoals de populariteit van de opleiding en, waar, geografisch, wordt het aangeboden. Die overweegt een bepaald programma moet de school het aanbieden van het collegegeld voor relevante informatie te raadplegen.

Succesvolle afgestudeerden van de Bachelor of Business Administration in de luchtvaart programma's worden meestal voorbereid voor een verscheidenheid van verwante loopbaantrajecten. Velen gaan werken als luchtverkeersleiders, flight dispatchers, of ruimtevaart ingenieurs.Anderen kiezen om te werken voor de wereldwijde luchtvaartmaatschappijen en luchthavens, en vaak carrière te vestigen op de luchthaven of luchtvaartmaatschappij beheer en de administratie of in-flight support planning of opleiding. Nog anderen kiezen voor een master's degree na te streven als een methode van het verbeteren van hun winstpotentieel nog meer.

Wie geïnteresseerd is in de oprichting van een carrière in de luchtvaart moet herziening van de vele verwante programma's over de hele wereld met behulp van onze database. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Luchtvaart

St. Theresa International College

Snelheid van de communicatie en de groei zijn enkele van de belangrijkste concurrentievoordelen in de internationale zakenwereld. Derhalve is het zeer belangrijk dat de i ... [+]

Snelheid van de communicatie en de groei zijn enkele van de belangrijkste concurrentievoordelen in de internationale zakenwereld. Derhalve is het zeer belangrijk dat de internationale zakenmensen kunnen pendelen wereldwijd binnen korte tijd. Dit heeft onvermijdelijk invloed op het succes van de luchtvaartindustrie, met meer dan 2000 luchtvaartmaatschappijen in meer dan 3.700 luchthavens wereldwijd.

Bij St Theresa, nodigen wij u uit om een ​​deel van deze grote kans. Our Airline Business programma biedt studenten met dynamische en gemoderniseerd cursussen die omhoog houdt met de steeds veranderende behoeften van de luchtvaartindustrie.

Verfijnd per luchtvaartmaatschappij experts uit de industrie, het programma is ontworpen om studenten voor te bereiden bij het verkrijgen van essentiële zakelijke vaardigheden samen met real-life praktijken-airline-gerelateerde die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de luchtvaart beroep.... [-]

Thailand Nakhon Nayok
June 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Haaga-Helia University of Applied Sciences

Nadat u Aviation studies afgerond en een Bachelor of Business Administration zijn geworden kunt u werken in deskundige taken binnen sales, customer service en over het al ... [+]

Nadat u Aviation studies afgerond en een Bachelor of Business Administration zijn geworden kunt u werken in deskundige taken binnen sales, customer service en over het algemeen in diverse commerciële functies expert en als ondernemer in de keten van diensten van de luchtvaart.

U begrijpt de processen van de luchtvaart bedrijven en organisaties en kan zakelijke vaardigheden te implementeren in deze organisatorische omgeving in de praktijk. Je bent in staat om zich te concentreren op klantgerichtheid, netwerk en uitgegroeid tot een constructief teamlid van uw werk gemeenschap. Je hebt een goede verkoop en service mentaliteit. U kunt de regels en voorschriften, en de veiligheidsvoorschriften van de internationale luchtvaart met een winstgevend bedrijf te combineren. Je handelt op een verantwoorde en ondernemende manier. U kunt werken in het Engels en misschien nog enkele Finse dat is een bijzondere kracht in multinationale ondernemingen. Professionele studies worden uitgevoerd in het Engels, maar de meeste van de cursussen worden aangeboden, hetzij in het Fins of Engels op een flexibele manier.... [-]

Finland Porvoo Helsinki
August 2019
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Emirates Aviation University

De BBA in Aviation Management programma is ontworpen in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnormen. Het programma is gericht op een hoge kwaliteit zakelijke o ... [+]

BBA in Aviation Management

Aviation Management is een unieke specialisatie die wordt aangeboden door slechts een paar universiteiten over de hele wereld en is afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt te voldoen in de snel groeiende luchtvaartindustrie.

De BBA in Aviation Management programma is ontworpen in overeenstemming met de internationale kwaliteitsnormen. Het programma is gericht op een hoge kwaliteit zakelijke onderwijs met een focus op de luchtvaartindustrie. Het curriculum is zorgvuldig ontworpen om core business modules integreren met gespecialiseerde grote cursussen die zich richten op onderwerpen die verband houden met de luchtvaartmaatschappijen en de luchthaven management.... [-]

Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Stamford International University

Geïnteresseerd in de glamoureuze en opwindende wereld van internationale reizen? Stamford's Airline Business Management-programma omvat alles, van 0 tot 40.000 voet. ... [+]

Overzicht

Geïnteresseerd in de glamoureuze en opwindende wereld van internationale reizen? Stamford's Airline Business Management-programma omvat alles, van 0 tot 40.000 voet.

Dynamisch

Het programma bereidt u volledig voor op de drie belangrijkste gebieden van de luchtvaartindustrie: grondbeheer, service en technologie.

Interactieve

Je gaat interageren met luchtvaartbedrijven en experts uit de industrie, waardoor je een diep inzicht krijgt in echte zakelijke omgevingen.

Job-ready

Je neemt een stage bij grote internationale en binnenlandse luchtvaartmaatschappijen met hands-on ervaring en on-the-job training. Je wordt als voltijd personeel behandeld, onder begeleiding van een professionele ploeg. U bent klaar om te werken en volledig voorbereid op alle gebieden van de luchtvaartindustrie.... [-]

Thailand Bangkok Hua Hin
July 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands