BBA in Macau in Macau

Top Bachelors of Business Administration in Macau in Macau 2018

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Als u nodig hebt om de beste tijden in China ervaren, dan studeren in Macau. Macau zal u een adembenemend moment dat als je blijven voor jaren in het land door de verschillende niveaus te geven. U zult genieten van de prachtige eigenschappen en het terrein van het land.

Macau biedt vijftien-jarige opleiding vrij van kosten aan haar bewoners. Met 99 procent alfabetiseringsgraad de stad heeft van gerenommeerde hogescholen en universiteiten met hoog gekwalificeerde docenten.

Bachelor of Business Administration Opleidingen in Macau in Macau

Lees meer

Bachelor Of Business Administration In Marketing

Macao Polytechnic Institute
Campus Voltijd 4 jaar August 2018 Macao

Het doel van dit programma is het creëren van een kader voor het ontwikkelen van vaardigheden en kennis door middel van theoretische en toegepaste aspecten van marketing. Daarnaast is het de kennis over internationale en industriële marketingstrategieën, geïntegreerde marketingcommunicatie, servicemarketing en in het onderzoeksgebied uit te breiden. [+]

Doelstellingen

Het doel van dit programma is het creëren van een kader voor het ontwikkelen van vaardigheden en kennis door middel van theoretische en toegepaste aspecten van marketing. Daarnaast is het de kennis over internationale en industriële marketingstrategieën, geïntegreerde marketingcommunicatie, servicemarketing en in het onderzoeksgebied uit te breiden.

Carriere vooruitzichten

Er zijn veel carrièremogelijkheden beschikbaar in de openbare en zakelijke sectoren, zoals marketinganalyse, productmanagement, professionele verkoop, verkoopmanagement, verkoopbevordering, reclame en een groot aantal andere klantenservice- / leidinggevende functies.

Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om hun studies te verrichten in de overzeese universiteiten die het Macao Polytechnic Institute heeft samen met of andere universiteiten die zij graag willen studeren.... [-]


Bachelor Van Bedrijfsadministratie In Gaming En Recreatie Management

Macao Polytechnic Institute
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar August 2018 Macao

Het programma combineert theorieën met lokale kennis en ervaring in de industrie, met als doel het kwaliteitsmanagementpersoneel voor de gamingindustrie van Macao op te stellen. De theorieën en praktijken integreren, de cursussen zijn effectief in het ondersteunen van opwaartse mobiliteit voor spellenprofessionals, evenals het helpen van degenen die graag de gamingindustrie willen aansluiten, een solide basis leggen in theorieën en praktische vaardigheden. [+]

Doelstellingen

Het programma combineert theorieën met lokale kennis en ervaring in de industrie, met als doel het kwaliteitsmanagementpersoneel voor de gamingindustrie van Macao op te stellen. De theorieën en praktijken integreren, de cursussen zijn effectief in het ondersteunen van opwaartse mobiliteit voor spellenprofessionals, evenals het helpen van degenen die graag de gamingindustrie willen aansluiten, een solide basis leggen in theorieën en praktische vaardigheden. De wijze van bezorgen is zeer flexibel en biedt parallelle sessies van de ochtend- en avondklas, om zowel de middelbare school afgestudeerden als het individu te laten werken om het programma te ondernemen.

Carriere vooruitzichten ... [-]