Bachelor of Business Administration op Malta

Beste Undergraduate Studies op Malta 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

Bachelors of Business Administration (BBA's) op Malta

Lees meer

Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship

United Campus Malta
Campus Voltijd 42 maanden September 2018 Malta St. Julian

[+]

Studenten worden niet beschouwd als leerlingen maar als ondernemers, creëren hun eigen echte bedrijf en leren hoe ze het moeten leiden.

Aan het begin van het studieproces wordt een leercontract opgesteld tussen de student, de teamondernemingen en hun coach. Dan zullen de multiculturele, zelfbeheerde teams aan de start werken in een innovatieve Engelssprekende omgeving.

We leven in een snel veranderende wereld, die mensen nodig heeft met een grote hoeveelheid initiatief en de moed om disruptief te zijn.

Innovatieve benaderingen van de cursus omvatten:

een start maken met de andere jonge internationale ondernemers mogelijkheid om te netwerken met de bedrijfsgemeenschappen leren door te doen werken aan uw eigen bedrijf coaches geen professoren internationale, multiculturele teams, geen klaslokalen nabijheid van de markt holistische ontwikkeling van vaardigheden en competenties focus op autonomie, creativiteit, dialoog en gemeenschapszin ... [-]

BSc Bedrijfseconomie

St Martin’s Institute of Information Technology
Campus Voltijd September 2018 Malta Hamrun

Het Department of Business en Management van St. Martin's biedt een portfolio van BSc business graden, bekend als de 'Bachelor in Business Administration', of BBA.De graden worden aangeboden in [+]

BSc Bedrijfskunde

&nbsp

Het Department of Business en Management van St. Martin's biedt een portfolio van BSc business graden, bekend als de 'Bachelor in Business Administration', of BBA. De graden worden aangeboden in samenwerking met de Universiteit van Londen, een van de toonaangevende universiteiten in Europa en een wereld-klasse federatie van 19 hogescholen.

Voor wie is het? Deze graad is ontworpen voor een breed scala van studenten, waaronder degenen die: • Als u een zekere mate van internationale allure te verkrijgen;

• Als u wilt een systematisch inzicht van het management-gerelateerde problemen, en conceptuele instrumenten voor het analyseren en evalueren van management vraagstukken te krijgen; ... [-]