close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Business Administration in Marketingcommunicatie 2021

Een BBA of bachelor in business administration kan doorgaans in vier jaar worden afgerond. Het vereist vier jaar undergraduate studies, en studenten zijn meestal verplicht om een ​​verscheidenheid van inleidend niveau cursussen duren voordat zij zich kunnen richten op hun gekozen vakgebied. Na het afronden van dit programma, veel studenten kiezen voor graduate studies voort te zetten. Wat is… Meer informatie

Een BBA of bachelor in business administration kan doorgaans in vier jaar worden afgerond. Het vereist vier jaar undergraduate studies, en studenten zijn meestal verplicht om een ​​verscheidenheid van inleidend niveau cursussen duren voordat zij zich kunnen richten op hun gekozen vakgebied. Na het afronden van dit programma, veel studenten kiezen voor graduate studies voort te zetten.

Wat is een BBA in Marketing Communicatie? Een BBA in Marketing Communicatie biedt studenten de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om te plannen en te ontwikkelen corporate reclame-strategieën. Uitgebreide cursussen in marketing, bedrijfskunde, statistiek, en het management zijn meestal nodig voor het afstuderen. Een grote hoeveelheid van de nadruk wordt gelegd op het begrijpen van de trends en patronen die het consumentengedrag in verschillende demografische regeren. Na voltooiing van deze opleiding, de studenten in staat zijn om te creëren en implementeren van hun eigen marketing strategieën.

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van deze graad.Allereerst, marketing is een uiterst veelzijdig gebied, zodat studenten weinig problemen met het vinden van werk zou moeten hebben. Indien een student op dit gebied reeds wordt gebruikt, kan hij of zij toegang tot hogere salarissen en meer doorgroeimogelijkheden te krijgen.

De kosten van het behalen van een diploma hangt af van verschillende factoren. Geografische ligging, institutionele tarieven, en het niveau van het concurrentievermogen zullen allemaal invloed kosten van het programma. Voor meer financiële informatie, moeten de leerlingen hun school direct te raadplegen.

Studenten die een BBA verdienen in Marketing Communicatie meestal kiezen om te werken als marketing strategen in de zakenwereld. Deze werknemers te helpen bedrijven en organisaties ambachtelijke reclamecampagnes om inkomsten en prestige te verhogen. Marketing executives zijn meestal verantwoordelijk voor het analyseren van demografie, het herkennen van consumententrends, en het begrijpen van het huidige economische klimaat. Een select groepje kiezen om te werken voor de politieke en maatschappelijke organisaties over de hele wereld.

Er zijn vele manieren om dit niveau verdienen. Sommige studenten kunnen traditionele programma op de campus wilt, maar als je de vrijheid en flexibiliteit wilt, kunt u online leren te overwegen. Om uw nieuwe carrière te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
European University Cyprus
Nicosia, Cyprus

De BBA in Marketing Communications en Social Media combineert de theorie en praktijk van marketing met een goed begrip van de rol van communicatie bij het bevorderen van zakel ... +

De BBA in Marketing Communications en Social Media combineert de theorie en praktijk van marketing met een goed begrip van de rol van communicatie bij het bevorderen van zakelijke belangen in een nieuwe mediaomgeving. Studenten krijgen een stichting in de beginselen van het gedrag van de consument, hoe de markten voor producten en diensten worden gevormd en verandering, en organisatorische reacties op de behoeften van de klant en voorkeuren. Het programma is gericht op de rijke mix van vaardigheden die nodig zijn van effectieve marketing executives, waaronder analytische en data management vaardigheden, en geavanceerde communicatie vaardigheden van digitale marketing strategie en het beheer van sociale media en online communities te ontwikkelen. -
BBA
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op