Filter
Bedrijfskunde
Marokko Ifrane Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors of Business Administration in de Verenigde Ifrane in Marokko 2019

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Marokko is een Noord-Afrikaanse land dat een kustlijn op zowel de Noord-Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee heeft. De meeste buitenlanders op zoek om te studeren in Marokko zijn op zoek naar zowel Arabisch of Frans taalcursussen. Alle grote steden hebben taal-centra, en sommigen zullen zelfs regelen huis verblijven met een Arabisch-sprekende familie tijdens je cursus.

Universiteiten in Ifrane zoals Al Akhawayn Universiteit in Ifrane, Montana State University en de Universiteit van Al-Karaouine zijn streven om goede kwaliteit van het onderwijs te bieden in uiteenlopende gebieden als filosofie, Information Technology and Science.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Ifrane in Marokko

Lees meer Lees Minder

Results

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Het Bachelor of Business Administration (BBA) -programma vult de brede educatieve doelstellingen aan die worden weerspiegeld in het kerncurriculum van de AUI. Het doel va ... [+]

Beste BBA's in de Verenigde Ifrane in Marokko. Over

Het Bachelor of Business Administration (BBA) -programma vult de brede educatieve doelstellingen aan die worden weerspiegeld in het kerncurriculum van de AUI. Het doel van het BBA-programma is om studenten voor te bereiden op leiderschapsposities in de zakelijke, professionele en publieke sectoren van een wereldeconomie. Bovendien biedt het instructies van de hoogste kwaliteit die dienen als een model voor andere universiteiten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een wereldwijd gericht bedrijfsprogramma. AUI onderhoudt een hooggekwalificeerde faculteit die zich inzet voor excellent onderwijs en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen door wetenschappelijk onderzoek en directe betrokkenheid bij de zakelijke en economische gemeenschap.... [-]

Marokko Ifrane
August 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands