BBA in Pointe-aux-Sables op Mauritius

Beste BBA's in Pointe-aux-Sables op Mauritius 2018

Master

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een academische prestatie presentatie van een student 's voltooiing van diverse business courses. Tijdens de vier jaar van de studie neemt een student klassen over het bedrijfsleven, waaronder die met betrekking tot een bepaalde concentratie.

Mauritius, officieel de Republiek Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan ongeveer 2000 kilometer voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent.

Pointe-aux-Sables is het land van een van de beste IT-universiteiten van Mauritius, dat is, de University of Technology, Mauritius. Deze universiteit heeft een goede populatie van internationale studenten, en het biedt gediversifieerde opleidingen. Het collegegeld en residentiële kosten zijn ook laag.

BBA's in Pointe-aux-Sables op Mauritius

Lees meer

<span Translate="no">ESSEC</span> Global BBA Bachelor In De Bedrijfsadministratie

ESSEC Business School
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Mauritius Pointe-aux-Sables

ESSEC Global BBA: kennis verwerven in alle grondbeginselen van management, zoals marketing, financiën, economie, recht en productief gedrag. Open uw internationale horizon met cursussen over geopolitiek, internationale handel, enz. [+]

Jaar 1 en 2U kunt kiezen of u het programma wilt starten op onze ESSEC France-campus, de ESSEC Asia-Pacific-campus (Singapore) of de ESSEC Africa-Atlantic-campus (Marokko).

cursussen

Cursussen worden volledig in het Engels gegeven op de Aziatisch-Pacifische campus, in het Frans op de campus Atlantic-Africa en in het Engels of in het Frans op de campus van Frankrijk. Ze behandelen hetzelfde onderwerp met een sterke focus op de geografische omgeving.

Verwerven van kennis in alle basisprincipes van management, zoals marketing, financiën, economie, recht, productief gedrag enz .;Maak uw internationale horizon open met cursussen over geopolitiek, internationale handel, enz .;Word echt meertalig door 3 talen te leren: Frans en Engels zijn verplichte vreemde talen voor anderstaligen.... [-]