Filter
Bedrijfskunde
Mauritius Vacoas-Phoenix Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Vacoas-Phoenix op Mauritius 2019

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Mauritius een eiland natie, zal dit Afrikaanse land biedt u het beste moment als je studeert aan de universiteit. De stranden van Mauritius en aan de kust leven van het land is gewoon adembenemend. U zult een ontspannen leven te leiden en te genieten van studeren in een van beide Universiteit van Mauritius of die van Technologie.

Bachelor of Business Administration Programma's in de Verenigde Vacoas-Phoenix op Mauritius

Lees meer Lees Minder

Results

YKBS LTD

De Bachelor of Business Administration is een undergraduate kwalificatie die een overzicht biedt van managementpraktijken in een nationale en internationale context. Het ... [+]

Beschrijving van het programma

De Bachelor of Business Administration is een undergraduate kwalificatie die een overzicht biedt van managementpraktijken in een nationale en internationale context. Het programma ontwikkelt een conceptueel begrip van managementkwesties, theorieën en benaderingen voor het maken van een loopbaan in management.

De cursus is bedoeld om de student kennis en vaardigheden te bieden om de principes en werkwijzen en het management toe te passen in een echte werkcontext. Een secundair doel is om een handige en geschikte manier te bieden voor studies over bedrijfskunde en uiteindelijk volledige werkgelegenheid te krijgen voor studenten die rechtstreeks van school komen.... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
August 2019
Voltijd
3 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands