close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Business Administration Programma's in Merchandising 2020/2021

Een BBA is een bachelor in Business Administration, een vier jaar undergraduate degree programma waarin leerlingen kennis met verschillende aspecten van het runnen van een bedrijf. In tegenstelling tot sommige zakelijke graden die studenten nodig hebben om een ​​gebied te kiezen om zich te concentreren op, BBA graden neem een ​​holistische benadering van business management, vereisen dat… Meer informatie

Een BBA is een bachelor in Business Administration, een vier jaar undergraduate degree programma waarin leerlingen kennis met verschillende aspecten van het runnen van een bedrijf. In tegenstelling tot sommige zakelijke graden die studenten nodig hebben om een ​​gebied te kiezen om zich te concentreren op, BBA graden neem een ​​holistische benadering van business management, vereisen dat de studenten om lessen te nemen in de verschillende aspecten van de bedrijfsvoering, financiën, marketing en andere onderwerpen.

Wat is een BBA in Merchandising? Deze graad richt zich op het begrijpen van de rol die de succesvolle merchandising speelt in de detailhandel, en waarom sommige merchandising programma's zijn meer succes dan anderen. Net als de meeste aspecten van de bedrijfsvoering, is merchandising niet plaats in een vacuüm. Het is nauw verwant aan zaken als logistiek management, corporate inkoop, marketing en licenties. Een BBA diploma kunnen studenten naar de plaats van merchandising in de grotere zakelijke structuur te begrijpen.

Het grote voordeel van een BBA in Merchandising is dat het afgestudeerden aantrekkelijk voor het inhuren van managers in een verscheidenheid van industrieën. Aangezien merchandising is zo wijdverbreid, degenen die het hebben bestudeerd hebben een grotere pool van potentiële banen om uit te kiezen.

De kosten van een BBA in Merchandising varieert tussen scholen. Echter, kunnen de studenten meestal verwachten om collegegeld en bijkomende kosten te betalen voor vier jaar full-time studie.

Afgestudeerden met een BBA in Merchandising kan gaan werken voor een bedrijf dat reeds gevestigd is, of starten hun eigen adviesbureau. Een groot aantal industrieën verhandelen specialisten en afhankelijk van de grootte van het bedrijf in kwestie kan het mogelijk zijn om nog verder specialiseren. Studenten kunnen zich richten op het creëren van merchandising tie-ins, steeds een koper die kiest koopwaar klanten zullen genieten, of focussen op intelligente store design en lay-out.

Het verdienen van een BBA in Merchandising online is een geweldige manier om dat te doen op uw eigen schema en zonder het verplaatsen naar een nieuwe locatie. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
LIM College
New York , Verenigde Staten

Van conceptie en ontwikkeling tot communicatie en het verkopen van merchandise, deze major zal je voorbereiden om je modecarrière in vrijwel elke richting te nemen.

Van conceptie en ontwikkeling tot communicatie en het verkopen van merchandise, deze major zal je voorbereiden om je modecarrière in vrijwel elke richting te nemen. -
Associate Degree BBA
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op