close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Business Administration Opleidingen in Mode Marketing 2021

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een graad die meestal duurt ongeveer vier jaar van de studie te voltooien. Dit programma richt zich voornamelijk op zakelijke administratie en commercie. Het biedt meestal algemene business courses evenals cursussen in bepaalde concentraties zodat de student kan kiezen zich te specialiseren in een bepaald gebied van studie. Wat is een BBA in Fashi… Meer informatie

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een graad die meestal duurt ongeveer vier jaar van de studie te voltooien. Dit programma richt zich voornamelijk op zakelijke administratie en commercie. Het biedt meestal algemene business courses evenals cursussen in bepaalde concentraties zodat de student kan kiezen zich te specialiseren in een bepaald gebied van studie.

Wat is een BBA in Fashion Marketing? Dit programma combineert de concepten van zowel het bedrijfsleven en mode, zodat de studenten in staat om de meest recente trends en breng ze naar de verkoop van grond zal zijn. Studenten kunnen ook leren hoe de prijsstelling en promotie van goederen wordt beïnvloed door de economie en de samenleving. Deze programma's bieden meestal cursussen gericht op onderwerpen zoals marketing onderzoek, mode detailhandel, trendanalyse en merchandising principes.Tegen de tijd dat de studenten een diploma, moeten zij in staat om trends en de koper patronen te voorspellen, alsmede het uitvoeren van essentiële taken waaronder reclame, de detailhandel, de aankoop en het beheer van de financiën in de mode-industrie.

Studenten die een BBA in Fashion Marketing verdienen kan een aantal vaardigheden die waardevol zijn voor hen zal zijn, zowel in hun persoonlijke en professionele leven te krijgen. Niet alleen zullen zij in staat zijn om beter te communiceren, maar ze kunnen ook van essentieel belang leiderschap en management vaardigheden te verwerven. Daarnaast, eenmaal afgestudeerd, deze studenten zijn klaar om het bedrijfsleven in te voeren en het vinden van een carrière in de mode-industrie.

De kosten van het behalen van een diploma in de mode marketing kan verschillen afhankelijk van het programma en de instelling. Neem contact op met het Admissions Office van de school die de mate voor meer informatie.

Er zijn een verscheidenheid van loopbanen beschikbaar voor mode marketing afgestudeerden. Zij kunnen kiezen voor een carrière in de mode ontwerp na te streven, reclame voor hun eigen merk of beheren van een winkel.Andere werkgelegenheid kan steeds een media-stylist, marketing manager of promoties specialist. De vraag naar marketing managers in het algemeen groeit en kunnen een hoger salaris dan andere carrière in de mode-industrie te bieden.

Studeert mode online marketing is een uitstekende optie voor degenen die een flexibele planning vereisen of wonen in delen van de wereld waar het niet wordt aangeboden. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Northwood University
binnenland , Verenigde Staten

Als een FMM afgestudeerd, kunt u een overvloed aan carrière mogelijkheden ervaren. Wilt u een merchandise koper, merchandise planner, mode journalist, marktonderzoeker, store ... +

Als een FMM afgestudeerd, kunt u een overvloed aan carrière mogelijkheden ervaren. Wilt u een merchandise koper, merchandise planner, mode journalist, marktonderzoeker, store manager, koopwaar allocator, visual merchandiser, vertegenwoordiger van de fabrikant, trendforecaster, stilist, catalogus ontwikkeling specialist, stijl directeur, website coördinator, ontwerper, of ondernemer? -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op