Filter
Business Administratie
Mozambique Maputo Maputo

Beste Bachelor of Business Administration Programma's in de Verenigde Maputo in Mozambique 2019

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

De levendige cultuur en de traditionele kunsten van Mozambique bieden internationale studenten de mogelijkheid om hun globale visie en ervaring uit te breiden onderwijs vanuit een uniek perspectief. De primaire taal van Mozambique is Portugees. Studenten kunnen vinden dat Mozambique is een goede plek om hun Portugese taalvaardigheden te verbeteren.

De tweede hoofdstad van Mozambique, Maputo is bekend om zijn gerenommeerde universiteiten en hun gevarieerde programma's. Afgezien van dat Universidade Eduardo Mondlane staat bekend om zijn innovatieve en verschillende opleidingen.

Undergraduate Studies in de Verenigde Maputo in Mozambique

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Mozambique
Maputo
Maputo
Studievorm
Tempo
Esami Business School

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan ... [+]

Top Bachelors of Business Administration in de Verenigde Maputo in Mozambique. Structuur

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan het einde van het programma in hun organisaties leidinggevende functies in zakelijke administratie kunnen uitvoeren. Verder biedt het programma gelegenheid voor afgestudeerden die zich willen inschrijven voor verdere studies aan Masters in Business Administration (MBA) of andere post-graduate programma's.

Het BBA-programma wordt 's avonds van 17.00 uur tot 22.00 uur aangeboden. De lessen duren twee tot drie weken in elke twee en een half tot drie maanden.... [-]

Mozambique Maputo
September 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands