Filter
Business Administratie
Namibië Windhoek

Beste BBA Opleidingen in de Verenigde Windhoek in Namibië 2019

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Namibië, officieel de Republiek Namibië, is een land in zuidelijk Afrika, waarvan westelijke grens is de Atlantische Oceaan. Het deelt landgrenzen met Angola en Zambia in het noorden, Botswana in het oosten en Zuid-Afrika naar het zuiden en oosten.

Al degenen die geïnteresseerd zijn in het hebben van kwaliteit van het onderwijs in de lage kosten moeten leven in Windhoek. Deze stad staat bekend om haar gevarieerde onderwijsinstellingen zoals de Universiteit van Namibië en Polytechnic of Namibia.

BBA's in de Verenigde Windhoek in Namibië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Namibië
Windhoek
Studievorm
Tempo
Esami Business School

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan ... [+]

Beste BBA Opleidingen in de Verenigde Windhoek in Namibië. Structuur

Het programma heeft tot doel om kennis, vaardigheden en positieve eigenschappen in de bedrijfsadministratie te verbeteren en aan kandidaten over te dragen, zodat zij aan het einde van het programma in hun organisaties leidinggevende functies in zakelijke administratie kunnen uitvoeren. Verder biedt het programma gelegenheid voor afgestudeerden die zich willen inschrijven voor verdere studies aan Masters in Business Administration (MBA) of andere post-graduate programma's.

Het BBA-programma wordt 's avonds van 17.00 uur tot 22.00 uur aangeboden. De lessen duren twee tot drie weken in elke twee en een half tot drie maanden.... [-]

Namibië Windhoek
September 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands