close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Natuurkunde 2020/2021

Personen die na de middelbare school onderwijsdoelen willen nastreven, kunnen kiezen voor een Bachelor of Business Administration (BBA). Dit is een undergraduate-diploma uitgereikt door academische instellingen na voltooiing van ongeveer vier jaar klassen. Wat is een BBA in de natuurkunde? Natuurkunde is de wetenschap die de natuurwetten onderzoekt, inclusief het verband tussen materie en energi… Meer informatie

Personen die na de middelbare school onderwijsdoelen willen nastreven, kunnen kiezen voor een Bachelor of Business Administration (BBA). Dit is een undergraduate-diploma uitgereikt door academische instellingen na voltooiing van ongeveer vier jaar klassen.

Wat is een BBA in de natuurkunde? Natuurkunde is de wetenschap die de natuurwetten onderzoekt, inclusief het verband tussen materie en energie. Cursusonderwerpen kunnen betrekking hebben op theorieën over zwarte gaten en subatomaire deeltjes. Degree-programma's richten zich meestal op hoe de natuurwetten van toepassing zijn op techniek, biologie, elektronica en communicatie. Concentraties kunnen worden aangeboden in computationele mechanica, observationele astrofysica en het zonnestelsel. Samenwerking met een academisch adviseur kan studenten in staat stellen om het programma aan te passen op basis van hun voorkeuren om als springplank voor andere studierichtingen te dienen.

Natuurkundestudenten kunnen profiteren van veel vaardigheden die tijdens het programma zijn bereikt. Analytische en kritische denkvaardigheden kunnen helpen bij financieel management en onderzoek. Probleemoplossend vermogen kan individuen helpen de ladder van het bedrijfsleven en in het dagelijks leven op te gaan.

Degree-programma's in de natuurkunde zijn te vinden op hogescholen en universiteiten over de hele wereld. De cursusduur en het studieprogramma variëren van school tot school, en dat geldt ook voor de kosten. Individuen moeten rechtstreeks contact opnemen met de scholen van belang om actuele informatie te verkrijgen over collegegeld en programma-opties.

Een graad in de natuurkunde kan leiden tot een loopbaan in verschillende industrieën. Individuen kunnen posities vinden als juridisch onderzoeksassistent, weersvoorspellers en fondsmanagers. Voor studenten van wie het gekozen curriculum zich richt op het universum, kan een carrière als astronoom of laboratoriumassistent worden vervuld. Overheidsinstanties en particuliere organisaties ontwikkelen nieuwe apparatuur en apparaten voor consumenten- en commercieel gebruik. Onderzoekersposities op dit gebied zijn zeer concurrerend en kunnen hogere salarissen bieden. Universiteiten stellen natuurkundigen in dienst voor academische posities en onderzoeksprojecten.

Het behalen van een BBA in de natuurkunde kan leiden tot succesvolle carrières. On-site en online lessen bieden flexibiliteit voor actieve professionals die proberen hun educatieve doelen te bereiken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Memorial University, Grenfell Campus
Corner Brook , Canada

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van de kle ... +

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van de kleinste kern naar de verste sterrenstelsels. -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op