close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Business Administration (BBA's) in Natuurwetenschappen 2020/2021

Het nastreven van een Bachelor of Business Administration (BBA) is een optie voor studenten die willen studeren in een zakelijke veld. Dit is een bachelordiploma en het is ontworpen om studenten te voorzien van een opleiding op fundamentele gebieden van het bedrijfsleven. Zij kunnen de mogelijkheid zich te specialiseren in een specifiek aspect van het veld te hebben. Deze graad duurt drie tot vie… Meer informatie

Het nastreven van een Bachelor of Business Administration (BBA) is een optie voor studenten die willen studeren in een zakelijke veld. Dit is een bachelordiploma en het is ontworpen om studenten te voorzien van een opleiding op fundamentele gebieden van het bedrijfsleven. Zij kunnen de mogelijkheid zich te specialiseren in een specifiek aspect van het veld te hebben. Deze graad duurt drie tot vier jaar te voltooien en zodra de mate wordt verdiend, zullen de studenten de vaardigheden en kennis die nodig is om experts in de industrie hebben.

Wat is een BBA in Natuurwetenschappen? De focus van dit programma ligt op het geven van de studenten een zakelijke achtergrond met een focus op de natuurwetenschappen. Studenten zullen een praktisch en theoretisch onderwijs ontvangen over de milieuproblemen van vandaag. Ze kunnen worden onderwezen beginselen inzake natuurbehoud, die hen voor te bereiden op een loopbaan in het gebied. Studenten kunnen ook ervaring in en een begrip van de wetenschap van duurzaamheid, die ze kunnen toepassen op een zakelijke omgeving te krijgen.

Er zijn vele voordelen van het nastreven van deze mate. Afgestudeerden die een BBA in Natuurwetenschappen hebben verdiend succes zal hebben opgedaan de vaardigheden, kennis en ervaring op het gebied toe te passen wat ze hebben geleerd om hun carrière. Zij kunnen dit gebruiken ze competitief in de industrie te maken.

De kosten zullen variëren afhankelijk van de instelling waar u wilt deze mate en de locatie te verdienen. Contact opnemen met de bekentenissen kantoor van uw gewenste school zal je enorm helpen bij het begrijpen van de kosten hierbij betrokken, evenals de vraag of hun programma voor u geschikt is.

Degenen met een BBA in Natuurwetenschappen zijn goed voorbereid met de mogelijkheid om te analyseren en oplossen van problemen en komen met oplossingen op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid.Zij kunnen een loopbaan in de publieke of private sector werken als duurzaamheid managers, natuurwetenschappen managers en behoud van natuurlijke hulpbronnen projectmanagers verwachten of kan posities waar ze komen met duurzame energie en groene oplossingen te houden.

Online lessen zijn een uitstekende optie voor de lokale en internationale studenten, vooral voor degenen met een beperkte toegang tot een instelling. Dit zal ook geven ze de flexibiliteit die ze nodig hebben. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks het Admissions Office van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm. 

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Memorial University, Grenfell Campus
Corner Brook , Canada

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van de kle ... +

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van de kleinste kern naar de verste sterrenstelsels. -
BBA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden