Bachelor of Business Administration (BBA) in Natuurwetenschappen

Top 2 Bachelors of Business Administration (BBA's) in Natuurwetenschappen 2018

Natuurwetenschappen

Het nastreven van een Bachelor of Business Administration (BBA) is een optie voor studenten die willen studeren in een zakelijke veld. Dit is een bachelordiploma en het is ontworpen om studenten te voorzien van een opleiding op fundamentele gebieden van het bedrijfsleven. Zij kunnen de mogelijkheid zich te specialiseren in een specifiek aspect van het veld te hebben. Deze graad duurt drie tot vier jaar te voltooien en zodra de mate wordt verdiend, zullen de studenten de vaardigheden en kennis die nodig is om experts in de industrie hebben.

Wat is een BBA in Natuurwetenschappen? De focus van dit programma ligt op het geven van de studenten een zakelijke achtergrond met een focus op de natuurwetenschappen. Studenten zullen een praktisch en theoretisch onderwijs ontvangen over de milieuproblemen van vandaag. Ze kunnen worden onderwezen beginselen inzake natuurbehoud, die hen voor te bereiden op een loopbaan in het gebied. Studenten kunnen ook ervaring in en een begrip van de wetenschap van duurzaamheid, die ze kunnen toepassen op een zakelijke omgeving te krijgen.

Er zijn vele voordelen van het nastreven van deze mate. Afgestudeerden die een BBA in Natuurwetenschappen hebben verdiend succes zal hebben opgedaan de vaardigheden, kennis en ervaring op het gebied toe te passen wat ze hebben geleerd om hun carrière. Zij kunnen dit gebruiken ze competitief in de industrie te maken.

De kosten zullen variëren afhankelijk van de instelling waar u wilt deze mate en de locatie te verdienen. Contact opnemen met de bekentenissen kantoor van uw gewenste school zal je enorm helpen bij het begrijpen van de kosten hierbij betrokken, evenals de vraag of hun programma voor u geschikt is.

Degenen met een BBA in Natuurwetenschappen zijn goed voorbereid met de mogelijkheid om te analyseren en oplossen van problemen en komen met oplossingen op het gebied van natuurbehoud en duurzaamheid.Zij kunnen een loopbaan in de publieke of private sector werken als duurzaamheid managers, natuurwetenschappen managers en behoud van natuurlijke hulpbronnen projectmanagers verwachten of kan posities waar ze komen met duurzame energie en groene oplossingen te houden.

Online lessen zijn een uitstekende optie voor de lokale en internationale studenten, vooral voor degenen met een beperkte toegang tot een instelling. Dit zal ook geven ze de flexibiliteit die ze nodig hebben. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks het Admissions Office van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm. 

Lees meer

BBA In Het Milieu En Het Beheer Van Onroerend Goed

JinWen University Of Science And Technology
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Taiwan Taipei

De 20e-eeuwse industrie automatisering, de informatie, heeft de economische ontwikkeling geschapen; Maar relatief heeft ook de milieuvervuiling en de kwestie van de wereldwijde klimaatverandering. [+]

De 20e-eeuwse industrie automatisering, de informatie, heeft de economische ontwikkeling geschapen; Maar relatief heeft ook de milieuvervuiling en de kwestie van de wereldwijde klimaatverandering. De milieuvervuiling is uitgegroeid tot de transnationale vraag: Het milieu zal de handel zijn, het milieu is de diplomatie, de omgeving garandeert de vraag is de toekomst belangrijkste as. Het milieu vraag niet-zuivere engineering technologie kunnen oplossen, moet omwille van de sociale cognitie, de menigte psychologie het verzamelen van de harmonie, alsook met andere soorten tijdens respecteren ethiek, behaalt de natuurlijke verzorging met te blijven voor eeuwig te ontwikkelen.

Deze school beschouwt de complexiteit en het belang van milieu vraag in de toekomst, opgericht in 1999 het departement van milieu-beheer, en het opstellen van de bijbehorende curriculum met het oog op de toekomstige trend van de ontwikkeling te plannen. Haar fundamentele studie gate was nog bedekt disciplines en zo op de economie, de maatschappij, ethiek, psychologie, behalve de ecologie poort naar buiten. ... [-]


BSc Natuurkunde

Memorial University, Grenfell Campus
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Corner Brook

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van de kleinste kern naar de verste sterrenstelsels. [+]

Het fysica programma op Grenfell Campus zal je nieuwsgierigheid bevredigen over hoe het universum werkt. Deze vierjarige bachelor of science programma verkent alles van de kleinste kern naar de verste sterrenstelsels. Studenten leren de fundamenten die hen een sterke basis geven om op te bouwen. U kunt uw studierichting kiezen door cursussen in subatomische en deeltjesfysica, sterrenkunde en kosmologie te selecteren.

Waarom studeer natuurkunde in Grenfell?

Mensen die fysica studeren willen leren hoe het universum werkt. Hun nieuwsgierigheid brengt ze uit het rijk van de zeer kleine - de structuur van de kern van een atoom - tot de grote - de structuur van het universum - en overal tussenin! U kunt leren over astrofysica en kosmologie via een van de grootste astronomische telescopen van Atlantische Canada, hier op het Grenfell Campus Observatory. Of u kunt de grondslagen van elektriciteit en magnetisme, kwantummechanica, geofysica en deeltjesfysica onderzoeken. U kunt uw programma vormen zodat u zich concentreert op wat u meest intrigeert. Uw natuurkunde kan in vier jaar worden afgerond.... [-]