Bachelor of Business Administration Programma in Den Haag in Nederland

Beste Bachelors of Business Administration (BBA's) in Den Haag in Nederland 2018

Master

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Den Haag heeft een gerenommeerde universiteit, de Haagse Hogeschool. Deze stad is een van de beste plekken om te studeren, en het is gevuld met goede mogelijkheden voor studenten. Den Haag is ook bekend om zijn diversiteit en cultuur. Daarom is het een perfecte plek om te studeren en te beginnen een goede carrière.

Bachelors of Business Administration in Den Haag in Nederland

Lees meer

Bachelor In Hotel Management

Hotelschool The Hague
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Nederlanden Amsterdam Den Haag +1 more

Je verkent de wereld van gastvrijheid, het deelnemen aan twee internationale stages bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld. In je laatste jaar werk je samen met je coaches om kick-start je carrière in de horeca. [+]

Top BBA Programma's in Den Haag in Nederland. Uw Passport to the World - Bachelor in Hotel Management (BBA) Bent u professioneel, ambitieus en wil je werken in een internationale business omgeving? Doe dan mee met ons aan Hotelschool Den Haag voor onze Bachelor Business Administration in Hotel Management (BBA.HM). Hospitality Heroes Hotelschool Den Haag wil graag dat u voldoen aan een aantal van onze huidige studenten. Deze studenten geven u een kort inzicht in hun leven; hoe ze ervaren studeren aan Hotelschool Den Haag, hun ambities voor de toekomst en het studentenleven. Meet Andreas: Een business onderzoek ingesteld in het kader van gastvrijheid, leer je alles wat er te weten valt over gastvrijheid van een strategisch, tactisch en operationeel perspectief. Deze kennis en ervaring is waardevol voor degenen onder u die een loopbaan in de horeca, maar ook voor mensen met belangen in andere industrieën waar gastvrijheid maakt een verschil, zoals detailhandel, financiële dienstverlening en Event Management. Hotelschool Den Haag is geweest 'In het hart van gastvrijheid'Sinds 1929 en u deelnemen aan een warme, gastvrije en internationale gemeenschap met studenten uit meer dan 50 nationaliteiten. In het eerste jaar samen te leven u op onze Skotel, de vorming van levenslange vriendschappen. Lees meer over het studentenleven bij Hotelschool Den Haag. Je verkent de wereld van gastvrijheid, het deelnemen aan twee internationale stages bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld. In je laatste jaar werk je samen met je coaches om kick-start je carrière in de horeca. Na vier jaar,... [-]