Filter
Business Administratie
Nederlanden Emmen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Emmen in Nederland 2019

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in studeren in een goed geplande stad met een goede sociale sfeer Emmen is de juiste plaats. Het heeft gereputeerde universiteiten en diverse onderwijsinstellingen. Sommige van de beste universiteiten van Emmen zijn Stenden Hogeschool en de Universiteit Twente.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in de Verenigde Emmen in Nederland

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

NHL Stenden University of Applied Sciences

Vind je het interessant wat mensen bepaalde producten laat kopen en ben je nieuwsgierig naar de nieuwste digitale trends in marketing? NHL Stenden is de Marketingcursus b ... [+]

Vind je het interessant wat mensen bepaalde producten laat kopen en ben je nieuwsgierig naar de nieuwste digitale trends in marketing? NHL Stenden is de Marketingcursus bij NHL Stenden perfect voor jou.

Het Engelstalige bachelorprogramma Marketing Management biedt u de essentiële kennis in marketing in combinatie met de nieuwste trends en updates in de branche. Op deze manier bent u goed voorbereid op een succesvolle carrière in de marketingwereld! In het eerste jaar behandel je de basis van on- en offline marketing, verkoop en communicatie. Je krijgt verschillende projecten toegewezen die je in groepen moet uitvoeren en je krijgt uit eerste hand kennis van webdesign en grafisch ontwerp. In het tweede jaar duik je in marketingonderzoek, strategische marketing en accountmanagement. In het derde jaar volg je een stage van 6 maanden en kies je je specialisaties. Het vierde jaar bestaat uit een semester in Marketing Management en je afstudeerscriptie.... [-]

Nederlanden Emmen
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands