BBA Programma in de Verenigde Leeuwarden in Nederland

Beste Bachelors of Business Administration in de Verenigde Leeuwarden in Nederland 2018/2019

Master

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Deze populaire stad is bekend voor het toerisme, onderwijsinstellingen en universiteiten. Onderwijsinstellingen zoals Stenden Hogeschool en Gilbert Terpstra Grafische Vormgeving staan ​​bekend om hun innovatieve methoden van het onderwijs.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Leeuwarden in Nederland

Lees meer

Bachelor in Bedrijfsadministratie

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus Voltijd 4 jaar February 2019 Nederlanden Leeuwarden

Vind je het leuk om een ​​leider te zijn en ervoor te zorgen dat alles goed georganiseerd is? Denk je dat je een vitaal onderdeel van een bedrijf bent, ongeacht in welk land het opereert? Dan is de cursus International Business Administration bij NHL Stenden misschien iets voor jou! [+]

Vind je het leuk om een ​​leider te zijn en ervoor te zorgen dat alles goed georganiseerd is? Denk je dat je een vitaal onderdeel van een bedrijf bent, ongeacht in welk land het opereert? Dan is de cursus International Business Administration bij NHL Stenden misschien iets voor jou! Gedurende deze vierjarige cursus leren studenten hoe ze zich moeten voorbereiden op een hogere managementpositie binnen een bedrijf. Verder zal Design-Based Education, een methode waarbij studenten zullen samenwerken met professionals op het gebied van ondernemen, gedurende het hele onderzoek worden gebruikt.

Tijdens het eerste jaar leren studenten over operationeel management, interne communicatie en ondernemingsrecht. Gedurende het onderzoek zullen studenten opdrachten uitvoeren terwijl ze samenwerken met echte bedrijven in Nederland. Tijdens het tweede jaar leren studenten over tactische besluitvorming en langetermijnplanning. Het onderzoek zal ook dit jaar een rol spelen, met studenten die onderzoek doen voor een echt bedrijf. Het derde en laatste jaar bestaat uit studenten die een specialisatie naar keuze volgen en een stage en afstudeerscriptie voltooien. Alumni hebben gewerkt als filiaalmanagers, bedrijfsadviseurs en accountmanagers.... [-]