BBA in de Verenigde Vlissingen in Nederland

Beste Undergraduate Studies in de Verenigde Vlissingen in Nederland 2018

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

De mooie stad Vlissingen staat bekend om haar natuurlijke schoonheid en toerisme. Afgezien van dat al diegenen die op zoek zijn naar een goede kwaliteit internationaal onderwijs in een prachtige omgeving moeten leven in deze stad. Het heeft een aantal goede universiteiten als HZ University of Applied Science.

Bachelors of Business Administration in de Verenigde Vlissingen in Nederland

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder BBA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie BBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here