Bachelor of Business Administration Opleiding in Oekraïne

Beste BBA Programma's in Oekraïne 2018

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Oekraïense geschiedenis is lang en trots, met de aanvang van Kievse Rijk als de machtigste staat in het middeleeuwse Europa. De hoofdstad Kiev is een van de oudste steden in Oost-Europa. Hoger onderwijs in de Oekraïne is ofwel staat gefinancierde of prive. De meeste universiteiten in Oekraïne leveren gesubsidieerde huisvesting voor out-of-stad studenten. Er zijn veel buitenlandse studenten in de Oekraïense universiteiten.

BBA Opleidingen in Oekraïne

Lees meer

Bachelor Of Business Administration (BBA)

Wisconsin International University Ukraine
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Oekraïne Kiev

WIUU biedt joint Oekraïens-Amerikaanse programma leidt studenten aan de Amerikaanse Degree - Bachelor of Business Administration en de Oekraïense Degrees - Bachelor in International Business and Bachelor of Management. [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

Joint Oekraïens-Amerikaanse Bacheloropleidingen

WIUU biedt joint Oekraïens-Amerikaanse programma leidt studenten aan de Amerikaanse Degree - Bachelor of Business Administration en de Oekraïense Degrees - Bachelor in International Business and Bachelor of Management. Studenten het invullen van Joint Oekraïens-Amerikaanse Bachelor Zaken Program krijgen een International Bachelor of Business Administration diploma en een Oekraïense Bachelor of International Business Diploma of Oekraïense Bachelor of Management State Diploma (de laatste is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van Oekraïne).

Bachelor of Business Administration (BBA)... [-]