BBA Programma in Kiev in Oekraïne

Top Bachelors of Business Administration in Kiev in Oekraïne 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraïens: Київ - Kyiv, Russisch: Киев - Kiev) is de en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners. Kyiv National University vernoemd naar Taras Shevchenkouniversity is de grootste en een van de belangrijkste universiteiten.

Kiev is de hoofdstad van Oekraïne en heeft een van de meest bloeiende educatieve en culturele scènes in de natie. Zijn universiteiten zijn de thuisbasis van tal van belangrijke opties en zijn vooral bekend om hun Russische literatuur programma.

Undergraduate Studies in Kiev in Oekraïne

Lees meer

Bachelor Of Business Administration (BBA)

Wisconsin International University Ukraine
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Oekraïne Kiev

WIUU biedt joint Oekraïens-Amerikaanse programma leidt studenten aan de Amerikaanse Degree - Bachelor of Business Administration en de Oekraïense Degrees - Bachelor in International Business and Bachelor of Management. [+]

Beste BBA Programma's in Kiev in Oekraïne. Bachelor of Business Administration (BBA) Joint Oekraïens-Amerikaanse Bacheloropleidingen WIUU biedt joint Oekraïens-Amerikaanse programma leidt studenten aan de Amerikaanse Degree - Bachelor of Business Administration en de Oekraïense Degrees - Bachelor in International Business and Bachelor of Management. Studenten het invullen van Joint Oekraïens-Amerikaanse Bachelor Zaken Program krijgen een International Bachelor of Business Administration diploma en een Oekraïense Bachelor of International Business Diploma of Oekraïense Bachelor of Management State Diploma (de laatste is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van Oekraïne). Bachelor of Business Administration (BBA) Zakelijke onderwijs op WIUU bereidt studenten om een ​​effectieve en verantwoordelijke leidinggevende functies in organisaties en het bedrijfsleven te nemen. Een drie-deelleerplan is ontworpen om dit doel te bereiken. De vrije kunsten klassen vormen de basis voor studenten om zichzelf en hun dynamische werk te begrijpen. Studenten leren om te communiceren en een goed begrip van de culturele, sociale, economische, internationale en technische omgevingen waarin we leven te ontwikkelen. Deze belangrijke biedt studenten met een inleiding tot de functionele gebieden van een organisatie, basic bestuurlijke en organisatorische concepten, en een overzicht van de beleidsvorming. De kwalitatieve en kwantitatieve aard van deze gemeenschappelijke kern stelt studenten in staat om hun kritische en analytische vaardigheden te ontwikkelen. Het curriculum biedt studenten een kans om meer inzichten over specifieke zakelijke gebieden van hun belang en beter begrip van de mondiale samenleving te krijgen. Ook het gehele programma is ontworpen om een ​​goede beheersing van het Engels te bevorderen. Studenten... [-]