BBA Programma in Kiev in Oekraïne

Top Bachelors of Business Administration in Kiev in Oekraïne 2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraïens: Київ - Kyiv, Russisch: Киев - Kiev) is de en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners. Kyiv National University vernoemd naar Taras Shevchenkouniversity is de grootste en een van de belangrijkste universiteiten.

Kiev is de hoofdstad van Oekraïne en heeft een van de meest bloeiende educatieve en culturele scènes in de natie. Zijn universiteiten zijn de thuisbasis van tal van belangrijke opties en zijn vooral bekend om hun Russische literatuur programma.

Undergraduate Studies in Kiev in Oekraïne

Lees meer

Bachelor Of Business Administration (BBA)

Wisconsin International University Ukraine
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Oekraïne Kiev

WIUU biedt joint Oekraïens-Amerikaanse programma leidt studenten aan de Amerikaanse Degree - Bachelor of Business Administration en de Oekraïense Degrees - Bachelor in International Business and Bachelor of Management. [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

Joint Oekraïens-Amerikaanse Bacheloropleidingen

WIUU biedt joint Oekraïens-Amerikaanse programma leidt studenten aan de Amerikaanse Degree - Bachelor of Business Administration en de Oekraïense Degrees - Bachelor in International Business and Bachelor of Management. Studenten het invullen van Joint Oekraïens-Amerikaanse Bachelor Zaken Program krijgen een International Bachelor of Business Administration diploma en een Oekraïense Bachelor of International Business Diploma of Oekraïense Bachelor of Management State Diploma (de laatste is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van Oekraïne).

Bachelor of Business Administration (BBA)... [-]