Bachelor of Business Administration Opleiding in Oezbekistan

Top Bachelors of Business Administration in Oezbekistan 2018

Master

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Hoger onderwijs is een belangrijk onderdeel van de cultuur in Oezbekistan, met het land te zien in de buurt van 600.000 afgestudeerden per jaar. Een groot deel van de studenten wonen instellingen voor hoger onderwijs in Oezbekistan voor de meeslepende Engels taalcursussen die worden aangeboden.

BBA's in Oezbekistan

Lees meer

Ba Bedrijfskunde (Hons)

Westminster International University in Tashkent
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Oezbekistan Tasjkent

Bachelor of Arts (Honours) in Business Administration is een drie-jaar full-time cursus wereldwijd erkend. Het is gebaseerd op de BA (Honours) Zakelijk natuurlijk geleverd in het Verenigd Koninkrijk door de Westminster Business School van de Universiteit van Westminster (Londen). [+]

Bachelor of Arts (Honours) in Business Administration is een drie-jaar full-time cursus wereldwijd erkend. Het is gebaseerd op de BA (Honours) Zakelijk natuurlijk geleverd in het Verenigd Koninkrijk door de Westminster Business School van de Universiteit van Westminster (Londen). De BA (Honours) Business Administration heeft als doel om studenten een opleiding in de belangrijkste gebieden van het bedrijfsleven, het verstrekken van een goed begrip van onderbouwing theorieën, tools en technieken.

Het is voor degenen die wensen:

Een algemene Manager geworden met een belang in een zakelijke omgeving, zoals Marketing, Accounting & Finance, Human Resource Management of in het algemeen beheer Om een ​​professional te worden in één van de gebieden van het bedrijfsleven, zoals boekhouding, marketing, financiën, management, operations. Om uw eigen bedrijf te ontwikkelen, de cursus biedt een praktische en theoretische kennis van de belangrijkste business tools en concepten, zodat u kunt beginnen en ontwikkelen van uw eigen bedrijf Om een ​​leer / academische carrière in een uitdagende en praktisch gebied te ontwikkelen ... [-]