BACHELORSTUDIES

2 Undergraduate Studies in Ondernemerschapsmanagement 2020/2021

Een Bachelor of Business Administration is een diploma dat haar studenten voorbereidt voor diverse zakelijke omgevingen. Dit programma zal meestal duren vier jaar te voltooien als een full-time student. Hoewel ingeschreven, krijgt u de gelegenheid om de ins en outs van de zakenwereld te leren met verschillende gebieden van de nadruk te hebben.

Wat is een BBA Ondernemerschap Management? Deze bijzondere belangrijkste is ontworpen voor degenen die wensen om hun ondernemende dromen na te streven. Studenten hebben de mogelijkheid om te leren hoe goed bedrijven opereren en hoe je een succesvol ondernemer. Project management is een aandachtspunt dat kan worden dook in. Gemeenschappelijke klasse onderwerpen zijn bedrijf statistieken, leiderschap en strategisch management. Het maakt niet uit welk gebied je te benadrukken, wordt u bedreven in veel gebieden van het bedrijfsleven en leiderschap geworden.

De vaardigheden verworven door het invullen van een Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship Management programma zijn talrijk en overdraagbaar naar vele gebieden van het leven. Afgestudeerden zullen weten hoe ze zich gedragen in een professionele omgeving. Leidinggevende vaardigheden worden aangescherpt en ontwikkeld. Daarnaast kunnen afgestudeerden meer werkgelegenheid opties hebben en kunnen een hoger salaris dan die verdienen zonder diploma of mindere mate.

Aankomende studenten zijn altijd nieuwsgierig naar lesgeld. Het 's belangrijk om te weten dat de prijzen variëren afhankelijk van elke school. Locatie is een grote factor in wisselende kosten.

Het verdienen van een BBA in Entrepreneurship management zet leerlingen aan voor diverse loopbaantrajecten. Veel afgestudeerden geworden ondernemers die denken van innovatieve business ideeën en zet ze in actie. Anderen nemen op een leidinggevende rol binnen een bedrijf en toezicht houden op de uitvoering van projecten.Sommige studenten gaan op verdienen hogere graden om hun kennis van zaken vollediger ambacht. Het verdienen van een bedrijf mate zal afgestudeerden opgezet voor succes.

Nu is het 's tijd om de volgende stap te nemen en kijk omhoog specifieke programma's. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Ondernemerschapsmanagement Filter

BBA in ondernemerschap in Barcelona

GBSB Global Business School
BBA
okt 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Als een van de meest innovatieve business schools in Europa, biedt GBSB Global Business School een uniek programma voor Bachelor of Business Administration (BBA) in Barcelona, ...

Lees meer

Bachelor of Business Administration in ondernemerschap

Team Academy - International School For Entrepreneurship
Bachelor
BBA
30 aug 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
01 jul 2021
Engels
Campus

Het starten van een eigen bedrijf is de eerste en belangrijkste wat je tijdens je studie bij Team Academie. Het maken van uw eigen geld in je eigen bedrijf met echte klanten. ...

Lees meer