BBA's in Onderwijskunde 2020

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) is de educatieve mijlpaal je nodig hebt om betere werkgelegenheidsvooruitzichten en een grotere carrière en financiële zekerheid te hebben. Een BBA kan worden verdiend in slechts drie tot vier jaar en helpen leiden afgestudeerden om unieke persoonlijke en professionele mogelijkheden. Wat is een BBA in het onderwijs? Deze opleiding… Meer informatie

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) is de educatieve mijlpaal je nodig hebt om betere werkgelegenheidsvooruitzichten en een grotere carrière en financiële zekerheid te hebben. Een BBA kan worden verdiend in slechts drie tot vier jaar en helpen leiden afgestudeerden om unieke persoonlijke en professionele mogelijkheden.

Wat is een BBA in het onderwijs? Deze opleiding geeft studenten de instrumenten, methoden en kennis die nodig is om effectieve opvoeders geworden. Studenten in deze academische opleiding te leren hoe je lesplannen ontwerpen, implementeren juiste discipline, richten leervermogen, en hoe u de meest effectieve leeromgevingen voor studenten. Cursussen die in het onderwijs programma zijn ontwikkelingspsychologie, klasmanagement, de beginselen van het onderwijs, klassikaal onderwijs evaluatie en onderwijspsychologie.

De voordelen voor het ontvangen van een BBA in het onderwijs zijn vele, met een belangrijk voordeel is dat afgestudeerden begrijpen hoe ze hun onderwerp te leren om een ​​breed scala van leeftijden en vaardigheden. Afgestudeerden ook de neiging om uitstekende kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden.

De kosten voor een bachelor of Business Administration graad na te streven zal variëren voor elke student. Personen die geïnteresseerd zijn in het verdienen van deze graad moeten contact opnemen met hun potentieel scholen met het oog op de huidige collegegeld informatie te ontvangen voor het begin van hun academische programma's zijn.

Afgestudeerden met een bachelor's degree in het onderwijs kan werk vinden in de publieke en private scholen, charter scholen, en speciaal ontworpen academische programma's als leraren, bestuurders, leraar assistenten, curriculum ontwikkelaars, of als leraren in het beroepsonderwijs.Personen die hun BBA in het onderwijs hebben verdiend kan er ook voor kiezen om terug te keren naar school en verdienen een master of doctoraat voor een grotere loopbaanontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Je academische opties niet te worden beperkt als gevolg van waar je woont. Veel scholen bieden internationale opties, alsook part-time en online lessen voor gekwalificeerde studenten. Aan de slag op uw BBA in het onderwijs, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich, Zwitserland

Aan het eind van Bachelor (BBA) bij institutionele en pedagogische beheer opleiding de afgestudeerden wordt verwacht dat zij de theorie te combineren met de praktijk en een ge ... +

Aan het eind van Bachelor (BBA) bij institutionele en pedagogische beheer opleiding de afgestudeerden wordt verwacht dat zij de theorie te combineren met de praktijk en een gedegen kennis in het onderwijs-industrie weer te geven. -
BBA
Voltijd
Deeltijd
Engels
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op