BACHELORSTUDIES

Bachelors of Business Administration in Onroerend goed in Noord-Amerika 2020/2021

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie geschonken aan degenen die daadwerkelijk voltooien over drie of vier jaar van cursussen in een bepaalde business-gerelateerde discipline. BBAs verbeteren vaak carrièremogelijkheden en winstpotentieel.

Het gebied van onroerend goed omvat een breed scala aan zakelijke en vastgoed gerelateerde onderwerpen. Studenten die dit programma kan leren over zakelijke praktijken, contractenrecht, trends in de markt, de financiële markten, commercieel vastgoed, consumentengedrag en factoren die eigendom taxaties van invloed zijn na te streven.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Bachelor of Business Administration in Onroerend goed in Noord-Amerika

1 Resultaten in Onroerend goed, Noord-Amerika Filter

Bachelor of Business Administration in Insurance & Real Estate

Delta State University, College of Business
BBA
<
Voltijds
Campus

De verzekeringen en vastgoed programma is ontworpen om de student een theoretische en praktische basis in de beginselen en praktijken van verzekeringen en vastgoed.

Lees meer