BACHELORSTUDIES

BBA Programma's in Onroerend goed in de Verenigde Cleveland Verenigde Staten

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Een opleiding in vastgoed bereidt studenten met de vaardigheden en kennis om klanten te helpen kopen en verkopen van onroerend goed. Een deel van de lessen aangeboden door deze programma's omvatten doorgaans property management, beoordeling, economie, verkoop en financi√ęn.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Cleveland is een stad in de Amerikaanse staat Ohio en is de dichtstbevolkte provincie in de staat. De stad ligt in het noordoosten van Ohio op de zuidelijke oever van Lake Erie.

Beste Bachelor of Business Administration Opleiding in Onroerend goed in de Verenigde Cleveland in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Onroerend goed, Cleveland Filter

Bachelor of Business Administration in Insurance & Real Estate

Delta State University, College of Business
BBA
<
Voltijds
Campus

De verzekeringen en vastgoed programma is ontworpen om de student een theoretische en praktische basis in de beginselen en praktijken van verzekeringen en vastgoed.

Lees meer