close

Filters

Resultaten weergeven

BBA's in Ontwerpstudies 2021

De zakelijke wereld wordt steeds groter en het veranderen, waardoor het de perfecte industrie voor wie een Bachelor of Business Administration hebben verdiend. Dit type opleiding biedt afgestudeerden met een grondig begrip van wat er nodig is om een ​​leider te zijn en streven naar de top. Wat is een BBA in Design? Deze graad bestaat uit vele verschillende gebieden van onderzoek, wat resulte… Meer informatie

De zakelijke wereld wordt steeds groter en het veranderen, waardoor het de perfecte industrie voor wie een Bachelor of Business Administration hebben verdiend. Dit type opleiding biedt afgestudeerden met een grondig begrip van wat er nodig is om een ​​leider te zijn en streven naar de top.

Wat is een BBA in Design? Deze graad bestaat uit vele verschillende gebieden van onderzoek, wat resulteert in een goed afgeronde Skillset die kunnen worden gebruikt in vele verschillende industrieën. De drie tot vier jaar programma's zijn bedoeld om afgestudeerden te geven de wisselende achtergrond nodig is om de kloof tussen het bedrijfsleven en kunst werelden te overbruggen. Terwijl de specifieke eisen verschillen op basis van de gekozen instelling, veel programma's vereisen studenten om cursussen in wiskunde, marketing, grafisch ontwerp, webdesign en reclame te voltooien.

Er is een grote nadruk op het visuele in de huidige 's wereld, en een graad in ontwerp maakt afgestudeerden om hun artistieke vaardigheden in combinatie met administratieve know-how te gebruiken.In veel gevallen wordt een bachelor 's graad die nodig zijn voor de werkgelegenheid en kan ook leiden tot een hoger loon. Een uitgebreide graad, zoals een BBA in Design, kunnen nog meer waardevol voor werkgevers bewijzen.

De kosten in verband met de voltooiing van een ontwerp graad kan variëren op basis van verschillende factoren. De instelling van de keuze, de locatie en de aard van de instructie kan spelen allemaal een rol in hoeveel collegegeld zal kosten. Het beste is om direct contact op met de school voor nauwkeurige kostenramingen.

Bij het behalen van een bachelor 's graad in design, veel afgestudeerden de arbeidsmarkt betreden als bestuurders van merchandising, advertentie of marketing. De combinatie van business en design zorgt voor veel afgestudeerden om werk te vinden in zowel de publieke als de private sector in een breed scala van beroepen. Sommige zelfs voor kiezen om zelfstandig te zijn.

Iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van hun opleiding moeten overwegen online programma's.Het verdienen van een BBA in een ontwerp van het comfort van uw eigen huis is heel goed mogelijk, en het is vooral handig voor degenen die niet in de buurt van een universiteit. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm. 

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
LIM College
New York, Verenigde Staten

In dit hands-on studio-programma dat de ontwikkeling van visuele en technologische vaardigheden benadrukt, cultiveer je je creativiteit en combineer je deze met praktische zak ... +

In dit hands-on studio-programma dat de ontwikkeling van visuele en technologische vaardigheden benadrukt, cultiveer je je creativiteit en combineer je deze met praktische zakelijke knowhow in zowel fysieke als digitale ruimtes. -
BBA
Voltijds
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op