Filter
Business Administratie
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BBA's in Ontwerpstudies in Noord-Amerika 2019

Een student verdient een Bachelor of Business Administration (BBA) mate nadat zij de nodige studies met betrekking tot bedrijfsleven en de handel te voltooien. Het duurt meestal vier jaar full-time inschrijving om dit soort graad te verdienen.

Het ontwerpveld is ongelooflijk breed van opzet en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Professionals die in deze discipline werken, gebruiken creatieve en probleemoplossende vaardigheden om te beantwoorden aan de behoeften van consumenten, bedrijven en instellingen in zowel de publieke als de private sector.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

BBA Opleiding in Ontwerpstudies in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Noord-Amerika

LIM College

In dit hands-on studio-programma dat de ontwikkeling van visuele en technologische vaardigheden benadrukt, cultiveer je je creativiteit en combineer je deze met praktisch ... [+]

In dit hands-on studio-programma dat de ontwikkeling van visuele en technologische vaardigheden benadrukt, cultiveer je je creativiteit en combineer je deze met praktische zakelijke knowhow in zowel fysieke als digitale ruimtes. De kennis en vaardigheden die u opdoet, kunnen worden toegepast in verschillende visuele loopbanen in een breed scala aan creatieve industrieën.

Enkele van de cursussen die u kunt volgenVisuele communicatieKleur en ontwerpDigitaal ontwerpVisuele presentatie en identiteitDriedimensionaal ruimtevaartontwerpDigitale fotografie en beeldvormingEnkele van de carrières die u kunt nastrevenDigitaal ontwerp en fotografieVisual Merchandising en Display Visuals voor soc... [-]
Verenigde Staten New York City
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands