Filter
Business Administratie
Verenigde Staten Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Bachelor of Business Administration Programma's in Ontwerpstudies in de Verenigde Staten

Het verdienen van een Bachelor of Business Administration (BBA) gaat de inschrijving in een full-time studie van handel of bedrijf. De meeste universiteiten vereisen vier jaar voltijds lessen te komen voor een Bachelor of Business Administration graad.

Ervaren ontwerpprofessionals zijn in veel organisaties nodig om aangepaste oplossingen te maken voor veel voorkomende problemen. Omdat het ontwerpveld een breed scala aan werkomgevingen en toepassingen omvat, zijn er specialisten nodig in zowel kleine bedrijven, grote bedrijven, onderwijs, non-profitorganisaties als bij de overheid.  

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

BBA Opleiding in Ontwerpstudies in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Verenigde Staten

LIM College

In dit hands-on studio-programma dat de ontwikkeling van visuele en technologische vaardigheden benadrukt, cultiveer je je creativiteit en combineer je deze met praktisch ... [+]

In dit hands-on studio-programma dat de ontwikkeling van visuele en technologische vaardigheden benadrukt, cultiveer je je creativiteit en combineer je deze met praktische zakelijke knowhow in zowel fysieke als digitale ruimtes. De kennis en vaardigheden die u opdoet, kunnen worden toegepast in verschillende visuele loopbanen in een breed scala aan creatieve industrieën.

Enkele van de cursussen die u kunt volgenVisuele communicatieKleur en ontwerpDigitaal ontwerpVisuele presentatie en identiteitDriedimensionaal ruimtevaartontwerpDigitale fotografie en beeldvormingEnkele van de carrières die u kunt nastrevenDigitaal ontwerp en fotografieVisual Merchandising en Display Visuals voor soc... [-]
Verenigde Staten New York City
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands