Bachelor of Business Administration in Santa Catarina in Brazilië

Top Bachelors of Business Administration in Santa Catarina in Brazilië 2017/2018

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Brazilië, officieel de Federale Republiek Brazilië, is het grootste land in zowel Zuid-Amerika en de Latijns-Amerikaanse regio. Het is de wereld 's vijfde grootste land, zowel per geografisch gebied en door de bevolking, met meer dan 193 miljoen mensen.

Deze toestand laat studenten met een ruime keuze om uit te kiezen in termen van onderwijsinstellingen. Het heeft meer dan honderd onderwijs centra die zijn beroemd over Brazilië. De staat en de federale universiteit van Santa Catarina, evenals andere hogescholen, zijn te vinden in deze staat.

Bachelors of Business Administration in Santa Catarina in Brazilië

Lees meer

Bedrijfsbeheer

UNESC
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar August 2018 Brazilië Criciúma +1 more

Training gericht op ondernemerschap, waarin wetenschappers in staat stelt om te bepalen wat de arbeidsmarkt, het ontwikkelen van hun eigen bedrijf en nieuwe banen te creëren. Deelname en / of prestatie in conferenties, vergaderingen, technische bezoeken, contextualisering en seminars ... [+]

Beste Bachelor of Business Administration Opleidingen in Santa Catarina in Brazilië. Differentiëlen Training gericht op ondernemerschap, waarin wetenschappers in staat stelt om te bepalen wat de arbeidsmarkt, het ontwikkelen van hun eigen bedrijf en nieuwe banen te creëren. Deelname en / of prestatie in conferenties, vergaderingen, technische bezoeken, contextualisering en seminars. integratie workshops met ondernemers en klasse verenigingen in de regio, de presentatie van de activiteiten van docenten en studenten van de universiteit verricht. Integratie, ontwikkeling en het stimuleren van onderzoek, uitbreiding en relaties met de gemeenschap. Infrastructuur met Computer Labs ingeschakeld met specifieke programma's van de administratie gebied. hooggekwalificeerde faculteit met artsen, meesters en experts. Faciliteiten voor de afronding van de cursus De student integreert de cursus activiteiten kunnen deelnemen aan onderzoeksprogramma's op aanverwante technische gebieden, die wetenschappelijke initiatie beurzenprogramma's in programma's in verband met artikel 170 te presenteren en ook. Daarnaast kunt u een beroep doen op studies van de financieringsprogramma's, zoals Credit Pravaler waarvan de simulatie kan direct worden gedaan op de UNESC terrein. Wat je leert Kennis hebben om te plannen, organiseren, leiden en controleren van de consolidatie van de ondernemingen. Je leert hoe je grote schaal te gebruiken, de moderne kenmerken van Management Science. Focus op behendigheid, efficiëntie en effectiviteit van de administratieve en operationele processen van organisaties met het personeel, altijd in het diepste respect voor de mensenrechten en de beroepsethiek. thematisch De Graduate Management heeft in haar voorstel de opleiding van professionals in staat om deze wetenschap uitoefenen op grond van deze in... [-]