Bachelor of Business Administration (BBA) in British Columbia in Canada

Top BBA Opleidingen in British Columbia in Canada 2017/2018

Master

De BBA is een afkorting voor de Bachelor of Business Administration, dat is een graad behaald na ongeveer vier jaar intensief onderzoek in gebieden die verband houden met het bedrijfsleven en commercie. Sommige verschillen tussen BBA's te verwachten.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

British Columbia is de thuisbasis van honderden hogere onderwijsinstellingen waar studenten uit Canada en over de hele wereld kunnen deelnemen aan een van beide diploma of diploma te bereiken. Prive carrière hogescholen en instituten worden ook gebruikt om diensten voor hoger onderwijs bieden aan de burgers in de regio tegenwoordig.

Undergraduate Studies in British Columbia in Canada

Lees meer

Bachelor Of Business Administration - Financiële Diensten

Douglas College
Campus Voltijd Deeltijd 8 semesters September 2018 Canada New Westminster Vancouver +2 more

Een Bachelor of Business Administration graad is uw toegangspoort tot geavanceerde functies en professionele aanduidingen. Als je klaar bent om een ​​grote stap vooruit te zetten in je carrière zijn, dit programma is de juiste plek om te beginnen. U vindt de carrière-ready vaardigheden die je krijgt aan de voorzijde van de lijn in de competitieve wereld van het bedrijfsleven te verwerven. [+]

Top Bachelors of Business Administration (BBA's) in British Columbia in Canada. Een Bachelor of Business Administration graad is uw toegangspoort tot geavanceerde functies en professionele aanduidingen. Als je klaar bent om een ​​grote stap vooruit te zetten in je carrière zijn, dit programma is de juiste plek om te beginnen. U vindt de carrière-ready vaardigheden die je krijgt aan de voorzijde van de lijn in de competitieve wereld van het bedrijfsleven te verwerven. Programma overzicht De Bachelor of Business Administration (BBA) in Financial Services en Administratie bereidt individuen voor posities in vermogensplanning en effecten, en voor benamingen zoals GVB (Certified Financial Planner) en CSC (Canadian Securities Course). Het programma biedt een aantal keuzevakken en een werkervaring component. Om af te studeren aan het programma dat u moet invullen BuSn 4500, het sluitstuk cursus, die u nodig heeft om 500 uur werkervaring die is gedocumenteerd en ondertekend door uw leidinggevende te hebben. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je begint je werkervaring eis zodra u om vertragingen bij het invullen van je diploma te vermijden om het programma te worden geaccepteerd. curriculum Framework Jaar 1 - Semester I - Fall ACCT 1110 Principes van Accounting I (of ACCT 1235) FINC 1231 commerciële en financiële wiskunde (of MATH 1125) CSIS 1190 Excel voor bedrijven (of CSIS 1110 afgerond december 2014) ENGL 1130 of CMNS 1115 Academic Writing of Praktische Writing BuSn 1210 management Essentials Jaar 1 - Semester II - Winter ACCT 1210 Principes van Accounting II CMNS 1115 of CMNS 1125... [-]