BBA in de Verenigde Vancouver in Canada

Beste Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Vancouver in Canada 2017/2018

Master

Om een ​​Bachelor of Business Administration (BBA) te verdienen, moet men doorgaans inschrijven in een full-time studie van vier jaar en zich te concentreren op een bepaald gebied van het bedrijfsleven of de handel. Algemene cursussen met betrekking tot zaken te handelen als de basis van de BBA opleidingen.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

In de loop der jaren, heeft de stad duizenden studenten om zijn bewonderenswaardige hoge onderwijsvoorzieningen verwelkomd. Studenten kiezen om hier te studeren, vanwege het gemak de stad biedt op het vlak van onderwijs en sociale leven. Hogescholen en universiteiten op dit gebied zijn toegewijd aan het verstrekken van eerste klas onderwijs aan de lokale bevolking en internationale studenten.

Undergraduate Studies in de Verenigde Vancouver in Canada

Lees meer

Bachelor Of Business Administration - Financiële Diensten

Douglas College
Campus Voltijd Deeltijd 8 semesters September 2018 Canada New Westminster Vancouver +2 more

Een Bachelor of Business Administration graad is uw toegangspoort tot geavanceerde functies en professionele aanduidingen. Als je klaar bent om een ​​grote stap vooruit te zetten in je carrière zijn, dit programma is de juiste plek om te beginnen. U vindt de carrière-ready vaardigheden die je krijgt aan de voorzijde van de lijn in de competitieve wereld van het bedrijfsleven te verwerven. [+]

Top Undergraduate Studies (BBA) in de Verenigde Vancouver in Canada. Een Bachelor of Business Administration graad is uw toegangspoort tot geavanceerde functies en professionele aanduidingen. Als je klaar bent om een ​​grote stap vooruit te zetten in je carrière zijn, dit programma is de juiste plek om te beginnen. U vindt de carrière-ready vaardigheden die je krijgt aan de voorzijde van de lijn in de competitieve wereld van het bedrijfsleven te verwerven. Programma overzicht De Bachelor of Business Administration (BBA) in Financial Services en Administratie bereidt individuen voor posities in vermogensplanning en effecten, en voor benamingen zoals GVB (Certified Financial Planner) en CSC (Canadian Securities Course). Het programma biedt een aantal keuzevakken en een werkervaring component. Om af te studeren aan het programma dat u moet invullen BuSn 4500, het sluitstuk cursus, die u nodig heeft om 500 uur werkervaring die is gedocumenteerd en ondertekend door uw leidinggevende te hebben. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je begint je werkervaring eis zodra u om vertragingen bij het invullen van je diploma te vermijden om het programma te worden geaccepteerd. curriculum Framework Jaar 1 - Semester I - Fall ACCT 1110 Principes van Accounting I (of ACCT 1235) FINC 1231 commerciële en financiële wiskunde (of MATH 1125) CSIS 1190 Excel voor bedrijven (of CSIS 1110 afgerond december 2014) ENGL 1130 of CMNS 1115 Academic Writing of Praktische Writing BuSn 1210 management Essentials Jaar 1 - Semester II - Winter ACCT 1210 Principes van Accounting II CMNS 1115 of CMNS 1125 Praktische... [-]