Bachelor of Business Administration (BBA) in de Verenigde Sault Sainte Marie in Canada

Beste Bachelor of Business Administration Opleidingen in de Verenigde Sault Sainte Marie in Canada 2017/2018

Master

Een BBA of Bachelor of Business Administration, is een academische benaming geschonken aan studenten die met succes ongeveer vier jaar full-time cursussen te voltooien in een bedrijf en handel gerelateerde programma. BBAs bekend zijn carrièremogelijkheden te verbeteren.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Met de overgrote meerderheid's die in de hogescholen en campussen gelegen in Sault Sainte Marie uitgevoerd, kan men niet missen een geschikte cursus te ondernemen. Of u nu een re lokale of buitenlander scholen als Algoma University en Zout College, zal voldoen aan uw doelen hoger onderwijs.

BBA Opleidingen in de Verenigde Sault Sainte Marie in Canada

Lees meer

Bachelor Of Business Administration

Algoma University
Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Canada Sault Sainte Marie

Het doel van Algoma U 's Business programma is om studenten te voorzien van een sterke, goed afgeronde basis van zakelijke vaardigheden en concepten, samen met de mogelijkheid om ... [+]

Bachelor of Business Administration

Het doel van Algoma U 's Business programma is om studenten te voorzien van een sterke, goed afgeronde basis van zakelijke vaardigheden en concepten, samen met de mogelijkheid om deze intellectuele gereedschappen toe te passen in de uitdagende en dynamische wereld van global business. Deze focus maakt het mogelijk onze afgestudeerden om een soepele overgang van de academische omgeving voor het bedrijfsleven. Studenten kunnen ook hun kern lessen door te kiezen voor een van de vijf beschikbare specialisaties, of door het selecteren van keuzevakken buiten de zakelijke discipline. Dit geeft studenten de mogelijkheid om hun individuele gebieden van belang samen te voegen tot hun core business studies.... [-]