Bachelor of Business Administration Opleiding in Quezon City op de Filippijnen

Beste BBA Opleidingen in Quezon City op de Filippijnen 2017/2018

Master

De BBA, dat is een acroniem voor Bachelor of Business Administration, is een academische graad verleend aan degenen die effectief te voltooien over drie of vier jaar van strenge cursussen in een bedrijf of-commerce verwante discipline.

Velen houden van de goede mensen van de Filippijnen en hun levensstijl. Studeren hier ook zou kunnen helpen te leren vermenging met de cultuur van de mensen als je je universitaire cursus te mogen volgen in Local College University, State University en Hogeschool of de Universiteit van de Filippijnen. Filippijnen is de derde grootste Engels sprekende landen in de wereld die dingen makkelijker voor internationale studenten zal maken.

Quezon City trekt toeristen tegen een geweldige prijs. Afgezien van andere faciliteiten de stad heeft een aantal grote onderwijsinstellingen; onder hen twee meest bekende instellingen zijn de Ateneo de Manila University en de University of the Philippines Diliman. Deze bieden kwaliteit van het onderwijs in een creatieve omgeving.

Bachelors of Business Administration (BBA's) in Quezon City op de Filippijnen

Lees meer

Bachelor Of Science In Business Administration (BBA)

Miriam College
Campus Voltijd November 2017 Filipijnen Bangalore

Het programma is bedoeld om studenten te transformeren tot professionele carrière specialisten en beslissers in de zakelijke wereld, die zijn uitgerust met de juiste waarden en zijn goed geïnformeerd in de verschillende business principles. [+]

Top Undergraduate Studies in Quezon City op de Filippijnen. Bachelor of Science in Business Administration (BBA) Het programma is bedoeld om studenten te transformeren tot professionele carrière specialisten en beslissers in de zakelijke wereld, die zijn uitgerust met de juiste waarden en zijn goed geïnformeerd in de verschillende business principles. De verschillende majors aangeboden zal helpen hen goed voor te bereiden op een carrière in het veld. Het programma en de Financial Investments Management biedt studenten met een sterke basis in business management, terwijl slijpen hun kennis in de huidige financiële management praktijken en investments.It is ontworpen om hen voor te bereiden te worden: (1) zakelijke en / of non-corporate financieel specialisten / managers en (2) persoonlijke en / of zakelijke beleggingsanalisten / specialisten / managers. Het programma Marketing Management biedt studenten met een sterke business management stichting. Ze worden geleerd hoe ze de marketing inspanningen van een bedrijf entiteit draaien. Speciale aandacht wordt besteed aan marketing onderzoek, sales management, reclame en promoties management, internationale marketing, en prijsstrategieën. Daarnaast wordt een minor in E-Business ook aangeboden die open staat voor alle zakelijke majors en andere geïnteresseerde students.This wordt beoogd om de technische vaardigheden van deze leerlingen te vergroten om hen in staat stellen om effectief omgaan met de eisen die in het personeelsbestand. BELANGRIJKE ONDERWERPEN FINANCIËLE EN INVESTERINGEN BEHEER internationale handel Financiele Instellingen Investment Management Advance Finance Kapitaal en Debt Markets Persoonlijke Financiële Planning Internationale Financiën MARKETING MANAGEMENT marketingonderzoek Prijsstrategie Sales management Reclame en Promotions management Internationale Marketing Geavanceerde Marketingdoel... [-]