Bachelor of Business Administration Opleiding in Tanguig Stad op de Filippijnen

Top Bachelor of Business Administration Programma's in Tanguig Stad op de Filippijnen 2017/2018

Master

Een BBA, ook bekend als een Bachelor of Business Administration, is een academische prestatie die vaardigheid geeft op het gebied van handel en commercie. De meeste BBA programma duurt ongeveer drie of vier jaar met succes voltooid.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

De stad van Taguig is een sterk verstedelijkte stad en is een belangrijke residentiële, commerciële en industriële centrum. Vele prestigieuze internationale scholen, zoals British School Manila, Internationale School Manila, Manila Japanse School, De Chinese International School Manila, Enderun Hogescholen en Korean International School Filipijnen zijn gevestigd in deze stad.

Undergraduate Studies in Tanguig Stad op de Filippijnen

Lees meer

Enderun Colleges
Campus Voltijd 4 jaar November 2017 Filipijnen Taguig

[+]

Top BBA Opleidingen in Tanguig Stad op de Filippijnen. duurzaamheid Algemene Onderwijs Marketing Management Technologie Management duurzaamheid [-]

Enderun Colleges
Campus Voltijd 4 jaar November 2017 Filipijnen Taguig

[+]

Financieel Management Marketing Management Operations Management Technologie Management Algemene Onderwijs Marketing Management Technologie Management [-]